torstai 3. helmikuuta 2005

Taru Koskinen jatkaa Husqvarnalla

Taru Koskinen Kauden kotimaan kohokohta, huhtikuun alussa ajettava Päijänteen ympäriajo, kuuluu myös Tarun suunnitelmiin. Hän starttaa vaativaan kilpailuun jo neljännen kerran.
Taru Koskinen Suomen naisenduron ehdottomaan kärkeen kuuluva Taru Koskinen jatkaa yhteistyötä hyvinkääläisen MP-Racingin kanssa ja ajaa kauden 2005 viime vuotiseen tapaan Husqvarna WR 125:lla. - 250-kuutioinen nelitahtinen oli myös vaihtoehtona, mutta kevyt ja ketterä pieni kaksitahtinen sopii vaativaan enduroon minulle paremmin, Taru kertoo. Taru sijoittui viime kaudella EM-sarjassa naisten luokan neljänneksi ja nappasi kotimaan C-luokassa miesten joukossa useita palkintosijoja. Marraskuussa ajetusta, Maailman suurimmasta endurokilpailusta, Gotland Grand Nationalista lohkesi naisten luokan viides sija.

Uuden kauden tavoitteena onkin nousu B-luokkaan. Lisäksi tarkoituksena on osallistua suomalaisella naisjoukkueella syyskuussa Slovakiassa ajettavaan Six Days –kilpailuun. Kauden kotimaan kohokohta, huhtikuun alussa ajettava Päijänteen ympäriajo, kuuluu myös Tarun suunnitelmiin. Hän starttaa vaativaan kilpailuun jo neljännen kerran ja tarkoituksena on edellisten vuosien tapaan ajaa maaliin asti.

Taru on tavattavissa Helsingin moottoripyörämessuilla 4.-5.2. MP-Racingin osastolla 6C3.