maanantai 5. marraskuuta 2001

SRRA:lle uusi hallitus

Suomen Road Race ajajien uusi hallitus kasattiin Imatralla, RR-kauden päättäjäisissä. Hallitus kaudelle 2002 on: Juha Berner (pj.), Mervi Hynninen (sihteeri), Pekka Törmänen, Tapio Nevala, Marko Reinikainen ja Timo Lepola.

Yhdistyksen toiminta jatkuu viime vuosien tapaan. Ohjelmassa tulee olemaan esimerkiksi ajoleirit ja messut. Lehdistöpäivän pitämistäkin suunniteltiin nyt jo pienellä kokemuksella.

Numeropohjiin jo monessa kokouksessa pyydetty ja toivottu pitävä linja. Näistä on pidettävä kiinni katsojamäärien kasvaessa edelleen.

SRRA miettii kisajärjestäjille lainattavan vaa'an hankkimista. Polemiikkia asiasta on ollut ja faktaa on, että jopa 13 kiloa alipainoisia laitteita on kilpaillut viime kesänä.

Kilpailujen aikataulujen venyminen on jatkuva ongelma. Nyt pyritään siihen, että lähdöt saadaan ajallaan liikkeelle. Eli jos aikataulun mukaan lähtö on 13.40, suljetaan varikko 13.30 ja sen jälkeen kisaan ei ole asiaa. Varikoilla on olemassa keskeisellä paikalla iso kello, joka on kilpailun virallinen aika. Tätä kelloa noudatetaan varikon ohjauksessa. Samaan paikkaan tulee myös ilmoitustaulu, jossa mahdollisesti siirretty lähtöajankohta ilmoitetaan. Syitä voi olla yllättävä vesisade ja radalle joutuneen öljyn siivous.

Ducati Cup keräsi paljon kiinnostusta. Asia sai selkeän hyväksynnän kuljettajilta, idean vastustajia ei ollut.

SM-osakilpailujen aikataulut kaudelle 2002:
8-9.6. SM1 Kemora Jyväskylän Moottoriurheilijat
15-16.6. SM2 Botniaring Hämeen Moottorikerho
29-30.6. SM3+SO Alastaro Turun MK
6-7.7. SM4 Botniaring Kurikan Matkamotoristit
13-14.7. SM5 Motopark Imatran MK
17-18.8. SM6 Räyskälä Riihimäen Kahvakopla
31.8.-1.9. SM7 Motopark HelRC

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti