perjantai 8. helmikuuta 2002

Ei merkki- tai liivihässäkkää


Helsingin moottoripyöränäyttely 1.-3.2.2002 - Kuva: (c) Matti Sulanto
Suomen Motoristit ry:n puheenjohtaja Matti Tahlo on tyytyväinen, että tänä vuonna selvittiin ilman mitään hässäköitä pukeutumisen tiimoilta.
Ennen messuja keskusteltiin kovasti, toistuuko viime vuoden messujen asupakko ja pukeutumisfiasko tänä vuonna. Oikean tiedon jakaminen näkyi kuitenkin positiivisena muutoksena ja tänä vuonna sai messuilla kulkea rauhassa missä asusteessa halusi, vaikka Suzuki-paidassa tai kerhon takki päällä. Messuilla näkyi myös kerholiivejä ja muita motoristien käyttämiä merkkejä aivan normaalisti, kuten mp-tapahtumassa voisi olettaa. 

Suomen Motoristit ry:n puheenjohtaja Matti Tahlo on tyytyväinen, että tänä vuonna selvittiin ilman mitään hässäköitä pukeutumisen tiimoilta. - Tämähän on harrastajien suurin vuosittainen tapahtuma ja on tärkeää, että motoristit voivat osallistua tilaisuuteen haluamissaan asusteissa ilman mitään iltapäivälehtien lööppien värityksiä, kertoo Matti. Motoristitapahtumiin motoristit tulevat mielellään pukeutuneina kerhojensa merkkeihin ja takkeihin. 

Viimevuotisesta hässäkästä voi lukea lisätietoa: Kerhotunnusten käyttäminen mp-messuilla (17.11.2001).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti