torstai 16. toukokuuta 2002

Hymyilevän Motoristin Kevätpäivä 19.5.2002 Savonlinnassa

Motoristit ovat perinteisesti keväällä kokoontuneet viettämään sunnuntaita Kevätpäivien merkeissä. Tapahtuma on yksi maan suurimmista vuosittaisista motoristikokoontumisista ja paikalla on parhaimmillaan useita tuhansia moottoripyöriä kyytiläisineen. Myös BajaHill:n porukkaa on mukana paraatiajossa.

Vuoden 2002 Hymyilevän Motoristin Kevätpäivät järjestetään 19. toukokuuta Savonlinnassa. Järjestelyistä vastaa Savonlinnan Motoristit http://samo.smoto.fi/. Tänä vuonna on Kevätpäivä vähän normaalia myöhemmin eli 19.5.2002, yleensähän Hymyilevän Motoristin Kevätpäivä on järjestetty äitienpäivänä.

Kokoontuminen Aholahden hiihtokeskuksessa kello 11:00

Sunnuntaina tapahtuma alkaa kokoontumisella Aholahden hiihtokeskukseen (Savonlinnasta noin 7km Mikkelin suuntaan) kello 11:00. Paraati itse pääpaikalle lähtee liikkeelle 13:00. Tule paikalla ajoissa ja pyörä tankattuna.

Ohjeita paraatiajoon, uunituore BajaHill dokumentti Jonoajo-opas http://www.bajahill.net/mpryhmaopas.html sekä lisätietoa itse tapahtumasta http://www.finnbike.com/samo/pdf/kevat.pdf. Tapahtumaviikonloppuna on myös Savonlinnalaisten järjestämä kokoontumisajo Linnareissu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti