perjantai 7. kesäkuuta 2002

Perseenpolton maailmanennätysajo kesäkuun lopussa

(Teksti EG)
Ekenäs Tammisaari Touring MC järjestää Guinnesin ennätyskirjaan tähtäävän porukkaperseenpolton. Kyseessä on Iron Butt Associatonin Bun Burner eli rautaperseyhdistyksen perseenpolttoajo jossa on tarkoitus paitsi suorittaa itse ajo niin myös samalla tehdä ennätys Guinnesin ennätyskirjaan perustuen ajajien lukumäärään. Vaatimattomaksi tavoitteeksi on asetettu sata perseenpolttajaa.
Iron Butt Association Finland r.y.Perseenpoltossa on kyse ns. kestävyysajosta. Bun Burner-suorituksessa ajetaan 1500 mailia eli 2414 km 36 tunnin sisällä. Hyväksytyn suorituksen edellytyksenä on läjä bensakuitteja ja oikein täytettyjä lomakkeita. Ajosta voi suoriutua laillisilla nopeuksilla ja jos hyytyminen uhkaa voi tyytyä kevyempään rautapersesuoritukseen (1000 mailia 24 tunnissa). Mukaan ei kannata lähteä kylmiltään tai valmistautumattomana vaan Iron Butt-sivuilta löytyvät ohjeet kannattaaa lukea tarkkaan.

Lähtö Tammisaaresta 29.6.2002 aamuyöllä
Lähtö tapahtuu 29.06.2001 kello 05:00-07:00 Österbyn (Tammisaaren lähellä) Nesteeltä. Ajon pakolliset tarkistuspisteet kulkevat seuraavien paikkakuntien kautta: Huittinen, Närpiö, Ylitornio, Kittilä, Kemijärvi, Piispajärvi, Kajaani, Joensuu, Imatra ja Lahti.
Lisätietoja Bun Burner ajosta sekä tarvittavat lomakkeet: Iron Butt Association Finland r.y. http://www.ibafinland.org/ kotisivuilta tai Ekenäs Tammisaari Touring MC - Henrik Rehnström,hrehnstr@nettilinja.fi, puhelin 0400-428106.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti