tiistai 5. joulukuuta 2006

Tatu Lauslehto MM-sarjaan tsekkitallissa

23-vuotias Tatu Lauslehto ajaa ensi kautena Supersportin MM-sarjassa tsekkiläisessä Intermoto Czech -tallissa. Talli on vakiinnuttanut asemansa MM-sarjassa.


Lauslehto teki tsekkiläistallin kanssa yksivuotisen sopimuksen, joka kattaa kaikki Supersportin MM-sarjan osakilpailut kaudella 2007. 


Lauslehdolle tulee kaksi uutta vuoden 2007 -mallista Hondan CBR 600RR -kilpapyörää. Pyörien virittämisestä vastaa Mikael Jansberg, joka on vastannut myös kahtena edellisenä vuotena pyörien tekniikasta.


- Viime kauden epäonni on nyt pois mielestä. Intermoto Czech -talli luottaa edelleen ajotaitooni.
Saan käyttööni kaksi omaa mekaanikkoa. Lisäksi toisen ajajan kanssa minulla on yhteinen IT-puolen insinööri. Samoin tallilla on iskunvaimennusasiantuntija, joka tukee molempia ajajia. Intermoto vaihtaa ensi vuodeksi iskunvaimentimet Öhlins -merkkiin, joten siltäkin osin tekniikan paketti on huipputasoa, sanoo Lauslehto tyytyväisenä.


Viime kautena Tatu ajoi ruotsalaisessa Stiggy Motorsport -tallissa ja loppupisteissä Lauslehto oli sijalla 30.
 

Viime kautta leimasivat jatkuvat tekniset ongelmat, jotka murensivat myös Tatun itsetuntoa. Tulokaskautenaan vuonna 2005 Tatu oli Supersportin MM-sarjassa loppupisteissä kymmenes.
Lauslehdon tallikaverina on italialainen William de Angelis, joka ajoi Intermoto -tallissa myös viime kautena. Hän sijoittui loppupisteissä sijalle 20. Supersportin MM-sarja alkaa Qatarin Losailissa ensi helmikuun lopulla. MM-sarjan lopullista kalenteria ei ole vielä vahvistettu.
- Ennen kauden alkua minulla on sovittu tallin kanssa yhden viikon tiivis testijakso Espanjassa. Saan riittävästi testikilometrejä ennen kauden avausta, uskoo Tatu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti