maanantai 27. huhtikuuta 2009

Tatu Lauslehto ajoi Saksassa sijalle 7.


Ratamoottoripyöräilyn kansainvälinen Saksan mestaruussarja eli IDM-sarja alkoi viikonloppuna Lausitzringin moottoriradalla. Tuusulan Moottorikerhon Tatu Lauslehto sai kelpo avauksen sarjaan, kun hän saavutti Supersport-luokassa uudella Triumph-pyörällä eräsijoitukset 7 ja 8, kun viivalla oli yhteensä yli 40 kilpailijaa.

Saksan IDM-sarjassa ajetaan viikonlopun aikana aina kaksi starttia. Kauden avauksessa voittoa juhlivat Rico Penzkofer sekä Christian Kellner.

- Suhteellisen tyytyväinen voin olla kesäkauden ensimmäiseen kisaviikonloppuun. Aivan kärkivauhtikaan ei ollut kaukana, kun parhaimmillaan ajoin kisassa aivan kärjen kierrosaikoja. Erittäin tasaista tuntuu olevan ja meidän luokassa kilpailun taso on kiristynyt viime vuodesta, Lauslehto arvioi.

- Hieman parempaankin olisi voinut olla mahdollisuuksia, mutta molemmissa lähdöissä oli pieniä hidasteita. Ekan lähdön lopussa takarengas menetti pitonsa viitisen kierrosta ennen maalia ja toinen startti ei onnistunut ja putosin avauskierroksella sijalle 18.

- Sieltä onnistuin nousemaan kymmenisen pykälää, joten kilpailussa vauhti oli melko kilpailukykyistä.
Saksan IDM-sarja jatkuu kolmen viikon päästä, jota ennen Team Lauslehto tekee uuden pyörän parissa kehitystyötä Suomessa.

- Koneremontti on ainakin edessä. Yritetään löytää lisää vauhtia testeistä, summasi vain kolme päivää ennen kauden alkua testannut Lauslehto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti