torstai 11. kesäkuuta 2009

Riihimäellä ajetaan kolmena päivän

(10.06.2009 Janne Tervola, Päivitetty 11.6.2009)Riihimäellä tulevana viikonvaihteena 12.-14.6. ajettavassa Suomen MM-osakilpailussa riittää tapahtumia kolmelle päivälle. Kilpailuun sisältyy siirtymätaipaleiden lisäksi neljä erilaista maastokoetta.

Perjantaina ajetaan KTM Super Test Urheilupuistossa, Keskuskentällä.
Lauantaina ja sunnuntaina ajetaan ajojärjestyksessä: Enduro Test /Riutta, Cross Test /Erkylänlukot, BMW Motorrad Xtreme Test /Urheilupuisto. Nämä maastokokeet ajetaan kolmeen kertaan, eli kierroksia tulee kolme per päivä. Maastokokeiden aikataulut ovat viitteellisiä.

Perjantai 12.6. Super Test
Perjantaina Urheilukentällä on ravintolat auki 16-, varsinainen parikilpailuna ajettava Super Test alkaa klo 19 ja päättyy noin 21.
Perjantain kilpailuun on sisäänpääsymaksu. 15 euron hintainen kisapaketti sisältää käsiohjelman (arvo 10e), MotoYkkönen –lehden erikoisnumeron (arvo 7,5 e), kisapassin, jolla saa kahvin ja osallistuu arvontaan.

Lauantai 13.6. ja sunnuntai 14.6. Enduro Test, Cross Test  ja Xtreme Test
Lauantai- ja sunnuntaiaamuisin ensimmäiset kaksi kilpailijaa starttaavat kilpailukeskuksen lähtöalueelta klo 9.01 ja ensimmäisten arvioitu saapuminen loppuhuoltoon ja maaliin on noin 17-17.30. Kun viimeinenkin kilpailija on maalissa, suoritetaan lähtöalueella palkintojenjako.

Enduro Test ajetaan Riutassa, myyntipiste yleisölle, kuulutus. Viitoitus yleisölle kilpailukeskuksesta Riuttan ulkoilualueelle, laskettelukeskukseen. Yleisöparkkiin on ohjaus Kormuntieltä, paikoitus Riutan tanssilavan parkkipaikalla. Kierrosten arvioidut saapumisajat testille ovat 9.15, 11.45 ja 14.15.

Cross Test ajetaan Hausjärvellä, Erkylänlukoilla, myyntipiste yleisölle.
Yleisöviitoitus kilpailukeskuksesta, Riihimäeltä radanvarsitietä Hyvinkäälle, Pohjoisen kehätien kautta Hikiäntielle, josta ohjaus yleisöparkkialueelle kartingradalle. Arvioidut saapumisajat testille ovat 10.41, 13.11 ja 15.41.

Xtreme Test ajetaan Urheilupuistossa ja Urheilukentällä.
Yleisöravintolat palvelevat, kuulutus. Arvioitu ensimmäisen kierroksen tuloaika Xtremelle on noin 11.25. Toinen kierros alkaa noin 13.50, kolmas noin 16.10.

Sijainti
Kilpailukeskus on Urheilupuiston läheisyydessä Pohjolanrinteen koululla osoitteessa Pohjolankatu 8, 11120 Riihimäki. Viitoitus sinne on sisääntuloteiltä E12 (Helsinki-Tre moottoritie), valtatie 130 (vanha
kolmostie) ja kantatie 54 (Forssa-Lahti -tie).

Kilpailukeskuksen yleisöpysäköintialueelle on opastus. Maksuton pysäköintialue sijaitsee Uramontien/Laaksokadun välittömässä läheisyydessä. Riihimäen juna-asemalta on opasteet kilpailukeskukseen, kävelymatkaa on noin 1,6 km.

Kilpailukeskuksesta on opastus kaikille testeille. Siellä sijaitsevat myös varikko, myyntipisteet ja toimisto. Kisapakettien ennakkomyyntipaikat löytyvät osoitteestahttp://www.kopla.fi, käsiohjelmia myydään kilpailukeskuksella sekä kaikilla maastokokeilla.

Käsiohjelmassa on maastokokeiden gps-koordinaatit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti