sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Karjalan kankailla kaikki valmista


Kiteen moottoripyörä klubin järjestämä Karjalan kankailla SM-enduron järjestelyt alkavat olla loppusuoralla. Järjestävä seura, Kiteen moottoripyöräklubi on valmis ottamaan kilpailijat vastaan. 29.5 lauantai aamuna kello 9.01 starttaa Tolosenmäen moottoriurheilukeskuksesta ensimmäinen kilpailija reitille, jota kierretään päivän mittaan kolme kierrosta. Yhdelle kierrokselle tulee mittaa noin 60 kilometriä.

Kuljettajia on ilmoittautunut mukaan kilpailuun 165, joista noin kymmenellä on kokemusta MM-sarjasta. Lajin maailmamestaruuksia on yhteenlaskettuna 11. Kirkkaimpina tähtinä Kiteellä nähdään viisinkertainen maailmanmestari Tuusulan Samuli Aro, nelinkertainen mestari Jämsästä Petteri Silvan sekä kaksinkertainen mestari Petri Pohjamo Hämeenlinnasta. Kovan vastuksen herroille tulee antamaan lopen Marko Tarkkala, joka urakoi edellisen viikonlopun italian MM-osakilpailussa BMW-pyöränsä puikoissa. Tämän kovatasoisempaa SM-osakilpailua nähdään harvoin päällekkäin menevien kansainvälisten kilpailujen takia.

Reitti ja itse kilpailu on Kiteellä tehty yleisölle helpoksi ja viihdyttäväksi seurata. Jokaiselle maastokokeelle on opasteet kilpailukeskuksesta ja parkkitilaa jokaisella maastokokeella on reilusti unohtamatta kioskipalveluita. Kiteen keskustan tuntumassa ajettava maastokoe 3 on tehty yleisöystävälliseksi anniskelualueineen jossa lauantai-iltana ajetaan Karjalan kunkku -pudotuskilpailu suomen 32 nopeimman endurokuljettajan kesken.

Alueella esiintyy päivän mittaan freestyle motocross-ammattilainen Jussi Seljas, joka tunnetaan hurjista volteistaan. Kilpailun käsiohjelmaa, jossa on tietoa kilpailusta saa kilpailukeskuksesta ja
maastokoe 3:lta. Kiteen moottoripyöräklubi toivottaa niin kilpailijat kuin katsojatkin tervetulleeksi Karjalan kankaille.

Kilpailun kotisivut ovat osoitteessa http://www.karjalankankailla.fi

Ajankohtaista tietoa kilpailusta, reittikartta ja kuvia on kilpailun keskustelufoorumilla osoitteessa
http://mckitee.munfoorumi.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti