perjantai 23. joulukuuta 2011

Tohmajärvelle perustettu enduroseura

Joukko enduroharrastajia ovat perustaneet enduroseuran Tohmajärvelle. Marraskuun alussa Tohmajärveltä Gotlantiin kilpailuihin matkaava porukka päätti perustaa Keski-Karjalaan uuden enduroharrastamiseen keskittyvän yhdistyksen.

Yhdistyksen nimeksi perustamiskokouksessa päätettiin Tohmajärven enduroseura ry, lyhenteeltään TENS. Toiminta on jo alkanut ja 24.11.2011 Moottoriliiton hallitus hyväksyi Keski-Karjalan miehet liiton jäseniksi. Seuralla on jäseniä tällä hetkellä 35, he ovat pääosin entisiä Kiteen moottoripyöräklubin enduroharrastajia.

Seuran tarkoituksena on jatkossa järjestää niin enduro- kuin cross-country kilpailuja Keski-Karjalan alueella. Reittejä kerholla on Tohmajärven alueella noin 60 kilometriä ja Kiteellä sijaitsevan Aimo-monitoimikeskuksen alueen käytöstä on myös lähestytty Kiteen kaupunkia.

Vuodelle 2012 kerho ei ole vielä anonut kilpailuja järjestettäväkseen, mutta hallienduro-tyyppistä extremekilpailua on käsitelty kokouksissa. Toimintasuunnitelmaan kuuluvat myös safarit ja ajoleirit. Seuraan ovat tervetulleita kaikki enduromoottoripyöräilystä kiinnostuneet.

Pyörän koko eikä ajokokemuksen puute eivät ole este. Toimintaa järjestetään niin 50-kuutiosille kuin 1200-kuutioisille matkaenduroillekin.

Lisätietoja: Puheenjohtaja Jussi Turunen 0400-969562
tohmajarven.enduroseura (at) gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti