sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Kärme Kustaan voittoon tutut nimet


Järjestyksessä 36. Kärme Kustaan Kiemurat ajettiin kirpeässä pakkassäässä Hämeenlinnan Etu-Hätilässä. Kilpailu oli samalla edesmenneen enduron maailmanmestari Mika Aholan muistokilpailu. Yli 300 osallistujaa kerännyt kilpailu tarjosi jälleen vauhdikkaan ja monipuolisen kilpailureitin, johon kuului myös perinteikäs mäki.

Business-luokan voittajajoukkueessa ajoivat Janne ja Ville Haapasalo sekä Marko Tarkkala.


Ykkösluokassa pitelemättömiä olivat Team Suzuki Finlandin Petteri Silvan, Janne Suominen ja Marko Leponiemi. Silvan ja Suominen ovat pitäneet muutaman vuoden taukoa Kärme Kustaasta, mutta tauko ei ollut ainakaan miesten vauhtia hidastanut: 

- Partiomme kolmas jäsen on vuosien saatossa vaihtunut, mutta meille kahdelle tämä oli nyt jo viides voitto. Tänäkin vuonna Kärmes oli reitiltään varsin perinteinen ja meille hyvin tuttu. Leponiemellä täydentynyt joukkueemme selvisi reitin ilman suurempia ongelmia tai virheitä. Voitto oli vähimmäistavoitteemme ja sen me myös saavutimme, Jämsän Seudun Moottoriurheilijoita edustavat Silvan ja Suominen leukailevat.

Team Suzuki Finlandin takana toiseksi ajoi MMH nimeä kantanut joukkue jossa ajoivat Heikki Timonen, Markus Michelsson ja Mikko Tontti. MMH:n joukkue hävisi voittajapartiolle 29 sekuntia. Kolmanneksi ajanut Team Motopalvelun joukkue Riku Nikander, Joni Kaivolainen ja Lauri Pohjonen hävisivät voittajille jo yli kahdeksan minuuttia.

Business-luokan voitto John Deere Forestrylle
Kärme Kustaan Business-luokassa kerättiin varoja Suomen nuorten enduromaajoukkueelle. Talkoisiin osallistui yhteensä 24 joukkueellista yritysmaailman edustajia, sekä muun muassa Suomen maajoukkuekuljettajista Juha Salminen ja Marko Tarkkala.

Business-luokan voittoon ajoi 55 sekunnin turvin John Deere Forestryn joukkue, jossa ajoi Marko Tarkkala, Janne Haapasalo sekä Ville Haapasalo. Voittoisan joukkueen kipparina toiminut Tarkkala antoi suuren arvon kilpailulle.

-Tämä on hieno kilpailu, jolla oli tänä vuonna erityisarvo sen ollessa Mika Aholan muistokilpailu. Oli kunnia-asia olla mukana. Itse kilpailu sujui John Deere-partioltamme erinomaisesti, sillä partiokaverini ajoivat todella hienon kilpailun. Etenimme tasaisesti ilman ongelmia, edes pelätty mäki ei tuottanut sen kummempia vaikeuksia. Ainoastaan ensimmäisellä kierroksella jouduimme ohittelemaan hitaampia partioita, Tarkkala kertoo.

Toiseksi nopeimmasta business-luokan suorituksesta vastasi LVI-Paavolan joukkue Tomi Konttisen, Mika Koskenlaakson ja Tomi Paavolan ajamana. Kilpailun kakkosluokassa voiton korjasi Tommi Hakalan, Tuomas Kyytsösen ja Mika Paavolan muodostama partio.

Kilpailun tulokset löytyvät osoitteesta http://fin-enduro.com/tulokset/hlmk12/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti