keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Moottoripyöräkalenteri omalle www-sivullesi?

Haluatko ajantasaisen mp-tapahtumakalenterin omaan blogiisi tai muulle www-sivullesi, mutta et itse jaksa hoitaa kalenterin ylläpitoa?

Google Embeddable Calendar Helper -työkalun avulla voi kalenterista luoda kopioitavan html-koodin pätkän.
BajaHill käyttää Googlen kalenteria tulevien mp-tapahtumien seuraamiseen. Kalenterin etuna on helppo integroitavuus lähes mille tahansa www-sivulle.

Voit räätälöidä omalle www-sivullesi sopivan kalenterinäkymäsi osoitteessa: https://www.google.com/calendar/ (vaatii Google-tunnuksen).

Esimerkiksi MySpace tai Blogger -käyttäjät voivat oman bloginsa ulkoasun muokkaustyökalun avulla lisätä sivuillensa html-koodia. Edellämainitulla kalenterityökalulla tuon koodin voi helposti luoda ja sitten kopioida omalle sivullensa. Kalenteri on syntynyt.

Ja jos www-sivut ei kiinnosta mutta sinulla on edes vähä-älykännykkä, taulutietokone tahi muu härpäke jossa käytät kalenteria niin moottoripyora.tapahtumat on avoin tapahtumakalenteri. Sieltä on helppo synkronoida tapahtumia oman laitteen kalenteriin esimerkiksi oman G-kalenterin kautta.

Tapahtumista ilmoittaminen

Jos tuleva mp-tapahtumasi puuttuu BajaHill:n tapahtumakalenterista lähetä tapahtumainfo meille osoitteeseen moottoripyora.tapahtumat@gmail.com

1 kommentti:

  1. Olisi mukava kuulla jos joku integroi kalenterin omalle sivullensa näillä ohjeilla. Ainakin omassa blogissani http://luupilotti.blogspot.fi/ tuo on jo.

    Laita linkkisi tähän jatkoksi komenttina:

    VastaaPoista