perjantai 29. marraskuuta 2013

Tuo käytetyt varusteet myyntiin mp-messuille

Helsingin MP 14 -messuilla on Kamapörssi, joka myy käytettyjä ajovarusteita. Viime tammikuussa ensimmäistä kertaa järjestetystä kamapörssistä tuli heti suosittu ja nyt aluetta on kasvatettu kaksinkertaiseksi.

Kamapörssin suosio ylitti viime vuonna myös sen järjestäjän.

- Melkeinpä kaikki Kamapörssiin tuodut 500 ajovarustetta myytiin eli kysyntää oli ja uusi palvelu otettiin erittäin hyvin vastaan. Erityisen suosittuja olivat naismotoristien ajotakit, mutta kyllä kaikki käytetyt ajovarusteet kiinnostivat. Moni kävijä myös harmitteli, ettei ollut kuullut etukäteen Kamapörssistä, kotoa olisi kuulemma löytynyt vaikka kuinka paljon kierrätykseen sopivia ajovarusteita. Ajovarusteita myydään netissä myös aika paljon, mutta Kamapörssin etuna on se, että varusteita voi myös sovittaa. Kamapörssissä myyjä pääsee eroon epäsopivasta ajovarusteesta ja ostaja tekee löytöjä, kertoo V-T Harju Kamaset ry:stä.

MP 14 -messujen Kamapörssiin mahtuu viimevuotista enemmän ajovarusteita, sillä Kamapörssin tilat on tuplattu. Henkilökuntaa on myös värvätty entistä enemmän. Kamapörssiin voi viedä käytettyjä, hyväkuntoisia ajovarusteita; takkeja, bootseja, housuja, kypäriä, hanskoja ja ajosuojaimia.

Ajovarusteita otetaan vastaan pe 31.1. klo 10-20 ja la 1.2. klo 9-18. Rahat voi hakea pois kassalta heti kun ajovarusteet on myyty ja myymättömät varusteet sunnuntaihin 2.2. klo 17 mennessä. 

Kamapörssiin varusteiden tuominen edellyttää MP-messujen lipun ostoa, mutta jätettyjen ajovarusteiden tarkistuslipukkeella pääsee messuille veloituksetta sunnuntaina. Kamapörssiin voi myös ilmoittaa ajovarusteita etukäteen täyttämällä niistä lomakkeen verkkosivuilla www.kamaset.fi 
Ilmoittamalla etukäteen nopeutetaan tavaroiden jättöä Kamapörssiin. 

MP 14 -moottoripyöränäyttely järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä pe-su 31.1. – 2.2.2014. www.mpmessut.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti