lauantai 1. maaliskuuta 2003

Kummien lippaat täyttyivät

Helsingin moottoripyörämessut 31.1-2.2.2003. Kuva (c) 2003 Santtu AhonenSuomen Lastenklinikoiden Kummit r.y. keräsi messuilla perinteiseen tapaan rahaa. Kummien mukaan messut onnistuivat yli odotusten, kiitos lukemattomalle määrälle auttamishaluisia motoristeja.

Kumien keräyslippaat olivat täynnä jo toisen messupäivän iltapäivällä ja loppumessujen aikana kummien pöydässä olleet nallet, t-paidat ja muu tukitavara myytiin sekin lähes kaikki loppuun.Helsingin moottoripyörämessut 31.1-2.2.2003. Kuva (c) 2003 Santtu Ahonen

Motoristeilla paljon erilaista lasten tukitoimintaa

Se, että mp-messuilla on kummien pöytä ei suinkaan ole mikään yllätys. Eriasteisella lasten tukemiseen liittyvällä kummitoiminnalla on motoristipiireissä pitkät perinteet. Eri kerhot ja motoristijärjestöt ovat joko mukana tukemassa lasten tukiyhteisöjen toimintaa tai järjestävät itse suoria tukitapahtumia tai keräyksiä. Joskus kyseessä on toiminta jota ei voi mitata rahassa, vaikka yhdessä lasten ja motoristen kesken vietetty päivä.

Esimerkiksi Harley-Davidson Club of Finland (HDCF) järjestää vuosittain ns. lelurallin jossa parhaimmillaan sadat motoristit vievät mukanaan lahjoiksi leluja, pelaavat jalkapalloa jossa lasten joukkue ihmeellisesti voittaa joka vuosi ja ajeluttavat lapsia harrikoilla pitkin lähiympäristön teitä. Lelurallin kohde vaihtelee vuosittain valtakunnan eri lastenkotien ja -sairaaloiden välillä. Seuraava leluralli järjestetään 24.5.2003 Mikkelissä, Parikanniemen lastenkoti Ristiinassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti