keskiviikko 5. marraskuuta 2003

Mp-messujen uudeksi järjestäjäksi Suomen Messut


Vuonna 1969 silloiset moottoripyörien maahantuojat päättivät yhdessä järjestää Moottoripyöränäyttelyn ja se toteutettiin ravintola Adlonissa. Usean mutkan kautta tapahtuma siirtyi vuonna 1988 Helsingin Messukeskukseen, jossa se järjestetään jälleen 30.1-1.2.2004. Koko historiansa ajan Helsingin Moottoripyöränäyttely on tarjonnut unohtumattomia hetkiä niin kävijöille kuin näytteilleasettajille.

Jokavuotinen Helsingin Moottoripyöränäyttely on jo aikaa sitten vakiinnuttanut asemansa alan tärkeimpänä uutuuksien markkinointitapahtumana. Tätä toimintaa halutaan jatkaa sekä kehittää, joten Moottoripyörien Tuontikauppiaat Suomi Oy ja sen myötä järjestäjän vastuu on eilen 3.11.2003 tehdyllä sopimuksella siirtynyt Suomen Messuille.

Uuden järjestelyn myötä aikaisemmin toimineet tahot voivat keskittyä entistä tehokkaammin moottoripyöräkaupan kehittämiseen ja sen luomiin uusiin haasteisiin.

Helsingin Moottoripyöränäyttelyn käytännön järjestelyistä vastannut Expody Oy / Raija Suomalainen jatkaa edelleen tehtävissään. MP 2004 -näyttelyssä on mukana yli 120 näytteilleasettajaa, jotka odottavat innolla esitelläkseen tuotteitaan ja palveluitaan suurelle yleisölle 30.1.-1.2.2004 Helsingin Messukeskuksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti