sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Kallio kaatui suosikkiradallaan

Italian Mugellon MM-osakilpailun viikonlopusta muodostui Mika Kalliolle todella vaikea, aivan kuten valkeakoskelainen oli ennakoinutkin. Lähtöruudusta 15 startannut Ducati-kuljettaja nousi heti startissa kolme sijaa, mutta keskeytti yhdeksännellä kierroksella kaatumiseen sijalta 12. 

Kaksi viikkoa vanhasta olkapäävammasta toipuva Kallio ei onneksi loukannut rytäkässä itseään. Kauden neljännen MotoGP-kilpailun voitti Espanjan Dani Pedrosa. 

- Tämä rata on yksi suosikeistani, mutta kunnon tuloksen tekeminen on täällä harvinaista. Kaksi vuotta sitten olin täällä neljäs 250-kuutioisissa, mutta muuten ei ole paljon kerrottavaa. Tästä viikonlopusta ei jäänyt oikein mitään käteen, Kallio myönsi harmissaan. 

- Aamun lämmittelyajossa vielä teimme säätömuutoksia, mutta kunnon tuntumaa eikä parannusta löytynyt, joten ero kärkeen pysyi kahden sekunnin pinnassa. 

- Kisassa meno oli vähän herran hallussa koko ajan. Päätin yrittää roikkua edellä ajavien vauhdissa, enkä välittänyt meneekö pusikkoon vai ei. Mitkään jäännöspisteet eivät kiinnostaneet. 

- Eturengas sitten luisti alta mutkaan mennessä. Ei siinä tapahtunut mitään ihmeellistä, ihan limiitillä vaan mentiin. Tiedonkeruu kertoi, että tulin mutkaan yhden kilometrin tunnissa kovempaa kuin edellisellä kierroksella, joten siitä se raja löytyi näillä säädöillä, Kallio hymähti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti