tiistai 26. elokuuta 2014

Tatu Lauslehto selvisi rajusta kolarista

Järvenpääläinen ratamoottoripyöräilijä Tatu Lauslehto oli sunnuntaina osallisena kolarissa Saksan Oscherslebenin radalla, jossa kolme kuljettajaa loukkaantui. Hän pääsi maanantaina pois paikallisesta sairaalasta ja matkusti koti-Suomeen.

Kansainvälisen IDM-sarjan Oscherslebenin kisaviikonloppu käynnistyi Lauslehdon osalta vauhdikkaissa merkeissä, kun Team Suzuki Mayer -kuljettaja sijoittui Supersport-luokan ensimmäisessä kilpailussa viidenneksi.

- Jos aloitetaan positiivisista asioista, niin vauhtini oli jälleen hyvällä tasolla. Pystyin pitämään sarjapisteissä edelläni kolmantena olevan kilpakumppanin takanani kisan lopussa, Lauslehto raportoi.

Sen jälkeen epäonni astui peliin toisessa kisalähdössä, kun ensimmäistä kertaa maalisuoralle saavuttaessa suomalaisen edessä ajanut kuski kaatui ja Lauslehto törmäsi häneen.

- En ehtinyt väistää edellä kaatunutta, joka sai törmäyksen johdosta olkapäävamman. Kolariin saakka minulla on muistikuvia, mutta sitten filmi katkesi. Olin lentänyt ilmassa ja takanani ajaneen kilpakumppanin pyörä oli vielä osunut minuun. Palasin tajuihini, kun minua vietiin ratasairaalaan. Siitä matka jatkui helikopterilla sairaalaan.

- Vietin yön tarkkailussa ja maanantaina sain paikallisilta lääkäreiltä luvan lähteä kotimatkalle. Hyvää tuuria oli matkassa, kun kuvissa ei näkynyt mitään vakavaa vammaa. Paikat ovat nyt kipeänä, mutta rauhallinen kävely luonnistuu, tiistaina Helsinkiin tutulle urheilulääkärille jatkotutkimuksiin suunnannut Lauslehto kertasi.
Toisen polven kilpakuljettaja on kääntänyt katseensa jo tulevaan: Lauslehto toivoo olevansa täydessä kisakunnossa, kun IDM-sarjan kaksi viimeistä kilpailua ajetaan 19.-21. syyskuuta Hockenheimin radalla.

1 kommentti:

  1. Onnittelut tämän viestin Ilman menemistä "Tykkään", pieni retweet usein palvelee minua merkitsemään hyväksyntänne, vaikka minulla ei ole mitään sanottavaa kommenttien avulla.
    Voyance en ligne par mail

    VastaaPoista