torstai 12. marraskuuta 2015

Helsingin MP-messuilla pitkästä aikaa mukana kaikki päämerkit

Helmikuussa pidettävä MP 16 -moottoripyöränäyttely nähdään merkittävimpien ja suurimpien moottoripyörä- ja mopomerkkien uutuudet muutaman vuoden atuon jälkeen. Laskusuhdanteen aikana taukoa on pitänyt useampikin valmistajan edustaja.MP 16 järjestetään 5. – 7.2.2016 Helsingin Messukeskuksessa. Messujen näytteilleasettajiksi ovat ilmoittautuneet ainakin Aprilia, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto-Guzzi, MV-Agusta, Peugeot, Piaggio, Suzuki, Triumph, Victory ja Yamaha. 

Messuilta saa hyvän kuvan erilaisista moottoripyöristä ja mopoista. Nyt ensimmäistä kertaa moottoripyöriä voi MP-messuilla myös ajaa Euroopan suurimmalla sisäkoeajoradalla.

Harley-Davidson oli pois viime vuoden, nyt Harley-Davidson Nordic esittelee vuoden 2016 Touring ja Dark Custom -uutuusmallistoa tuo mukanaan lähes kymmenen pyörää. Koeajoradalla pääsee ajamaan Harley-Davidson Street ja Sportster -malleilla.

Uusien moottoripyörien ja mopojen lisäksi MP-messuilla on runsaasti varusteita ja tarvikkeita. Uusien moottoripyörien ja varusteiden lisäksi MP-messuilla on käytettyjen moottoripyörien myyntialue sekä Kamapörssi, jonne voi tuoda myyntiin hyväkuntoisia ajovarusteita. 

Rakennettujen moottoripyörien Petrol Circus Custom Bike Show esittelee MP-messuilla noin 100 suomalaisten rakentamaa moottoripyörää neljässä luokassa, jotka ovat Custom, Classic, Street ja Open. MP-messuilla on paljon ohjelmaa mm. Miss MP 16 -kisat, muotinäytöksiä ja minimotokisoja. Perjantaina ja lauantaina nähdään myös Stunt Freaks Teamin Show.

Messukeskus järjestää MP-messut. Tapahtuman toimeksiantaja on Teknisen Kaupan ja Palvelujen yhdistyksen Moottoripyöräjaosto. MP 15 -messuihin osallistui 182 yritystä ja tapahtumassa vieraili yli 55 200 kävijää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti