torstai 12. marraskuuta 2015

Nuorten valmennusleiri Vierumäellä joulukuussa

Suomen Moottoriliitto järjestää valmennusleirin trial, speedway, road racing ja supermoto – kuljettajille Vierumäellä 12.-13.12.

Leiri on tarkoitettu 10-16 -vuotiaille harrastajille ja kilpailijoille. Huoltajille on oma teoriaosio harrastamiseen, kilpailemiseen sekä urheilu-uralla kehittymiseen liittyen. 

Leirin tarkoituksena on lisätä sekä harrastajien että kilpailevien lasten ja nuorten sekä heidän vanhempien tietoutta lajeihin liittyvästä harrastamisesta, harjoittelusta ja kilpailemisesta.

Ohjelmassa on lajien oheisharjoittelua, kuljettajien testausta sekä teoriaa aiheisiin liittyen. Lajiharjoittelua ei leirillä ole.

Leirin koulutus ja valmennus on SML:n tukema, eli valmennuksesta ei tule kuluja osallistujille. Majoitusvaraukset voidaan tehdä kuljettajille SML:n puolesta, jolloin majoituksen hinta on 90 euroa/henkilö sisältäen myös ruokailut. 

Majoituksen voi myös järjestää itse. Huoltajien tulee tarvittaessa varata itse oma majoituksensa. Lisätietoja majoituksesta Vierumäellä www.vierumaki.fi.

Ilmoittautumiset 27.11 mennessä osoitteessa https://moottoriliitto-fi.directo.fi/valmennus/valmennusleirit/

Lisätietoja SML:n valmennuspäällikkö Tomi Konttiselta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti