keskiviikko 1. helmikuuta 2017

MP-messut käynnistyvät perjantaina -yli 40 pyörää koeajettavissa sisäkoeajoradalla

MP 17 -messut kokoaa moottoripyöräilijät 3. – 5.2. Helsingin Messukeskukseen. Tänä vuonna Pohjois-Euroopan suurin sisäkoeajorata on käytössä myös mopojen koeajoja varten. Messuilla ovat mukana kaikki suurimmat moottoripyörämerkit.

Näytösajoja nähdään myös tämän vuoden messuilla. Kuva: Vesa Koivunen
Lähes kaikki merkit ovat myös koeajettavissa messuilla. MP-messuilta löytyvät myös uusien moottoripyörävarustiden lisäksi käytettyjen ajovarusteiden Kamapörssi. Petrol Circus Custom Bike Show esittelee rakennettujen moottoripyörien kaunottaret.

Rekisteröidy koeajajaksi ennakkoon
Rekisteröityminen koeajajaksi on alkanut ja moottoripyöriä voi varata koeajettavaksi ennakkoon tapahtuman verkkosivuilla. Ennakkoon pyöriä voi varata messujen kahdeksi ensimmäiseksi tunniksi. Suurin osa koeajovarauksista tehdään paikan päällä koeajojen varauspisteessä. Varaus sujuu nopeasti, kun on ensin rekisteröitynyt koeajaksi. Koeajossa on yli 40 moottoripyörää. Koeajettavat moottoripyörät ja rekisteröitymisohjeet löytyvät osoitteesta http://mp.messukeskus.com/messuilla/koeajorata/

Mopojen koeajorata ja Junior Race Park
Uutta messuilla on tänä vuonna oma asfaltoitu rata mopojen koeajoon ja Junior Race Parkille. Mopojen koeajovuorot ja Junior Race Parkin toiminnot vuorottelevat tunneittain. 

Mopoja pääsee koeajamaan, jos on mopokortti. Mikäli mopokorttia ei ole ja on alle 18-vuotias, pitää olla vanhemman lupa ajamiselle. Koeajojen alaikäraja on 13 vuotta. Koeajoille ei oteta varauksia etukäteen, vaan vuorot jonotetaan paikanpäällä. Koeajossa on Conan ”Manki”, Drac Supermoto Special Edition, Peugeot Kisbee, Peugeot Speedfight4 IceBlade, Vespa 50, Derbi Senda DRD X-treme SM ja Bultaco Brinco RE 45.

Junior Race Park -vuorolla pääsee kokeilemaan pientä maksua vastaan minimotoja, minicrosseja ja sähkötrialpyöriä. Suositusikä kuskeille on 6-12 vuotta.

Kilpailuja ja rakennettuja pyöriä
Messuilla on stunttiryhmän Stunt Freaks Teamin showt perjantaina klo 19 ja lauantaina klo 17. Miss MP 17 esittelyt ja muotinäytös lauantaina klo 13.20, kruunaus ja muotinäytös klo 16.

Petrol Circus Custom Bike Show’n palkinnot jaetaan lauantaina 4.2. klo 17.10. Kisaamassa on ollut noin 100 rakennettua moottoripyörää. Perjantain live-bändinä klo 18.30 on Disappointment#1 ja lauantaina 4.2. klo 15 Hurriganes.

MP-messuilla kisataan MiniSuperMoto-kisoissa lauantaina klo 14.30. Tie vie -alueella kuullaan tarinoita moottoripyörämatkailusta ja suomalaisen moottoripyöräilyn historia on esillä Moottoripyörämuseon rakentamassa näyttelyssä.

Messuille osallistuvat pyörämerkit ovat Aprilia, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Indian, Kawasaki, KTM, Moto-Guzzi, Peugeot, Piaggio, Suzuki, Triumph, Vespa, Victory, Zero ja Yamaha. 

MP 17
pe 3.2. klo 10-20
la 4.2. klo 9-18
su 5.2. klo 10-17
Pääsyliput: aikuiset 19 e, lapset (7-15 v), eläkeläiset, varusmiehet, opiskelijat 16 e, perhelippu 45 e, ryhmälippu 16 e/hlö, mopokorttilippu (sisältää aterian) 16 e, kokoaikaranneke (3 pv) aikuiset 33 e / lapset, opiskelijat ja eläkeläiset 23 e.
Liput saa ennakkoon edullisemmin: http://shop.messukeskus.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti