maanantai 4. syyskuuta 2017

RR:n SM-sarja päättyi Motoparkissa

Myös viimeinen kilpailupäivä tarjosi hyvät kisat Motoparkissa sunnuntaina, vaikka superbiken ja superstockin mestaruudet ratkesivatkin jo lauantaina. Kauden viimeinen SM-viikonloppu oli täysipainoista kilvanajoa.

Felix Nässi ajoi voittoon molempina kisaviikonlopun päivinä.

Superstock 600:ssa Felix Nässi osoitti olevansa luokan kiistaton mestari. Jos lauantain voitto oli selvä, joskaan ei ylivoimainen, niin sellainen se oli kauden viimeisessä SM-lähdössä sunnuntaina.

Lauantain kisan päätteeksi Nässi totesi, että tulee sunnuntaina ajamaan lujempaa. Hän hallitsikin kisaa startista maaliin ja ajoi lauantaihin verrattuna vielä nopeampia kierrosaikoja. Aki Valkila oli selvä kakkonen, kolmas oli Valtteri Patronen.

SM-kärki on 1. Felix Nässi, 2. Aki Valkila, 3. Marko Vuorio.

Superbikessa ei ajanut lauantain kisasta hylätyksi tullut Magnus Collin, mikä latisti ennakkotunnelmia. Kilpailusta tuli kuitenkin lauantain tapaan tiukka ja jännittävä. Voitosta kamppaili taas nelikko, johon nyt tuli, ikään kuin Collinin sijaan, Marko Rättö. Taas tultiin maaliin lähes yhdessä nipussa, järjestyksessä Mika Hautala, Marko Rättö, Jani Rättö, Jan Kopponen.

SM-kärki on 1. Jani Rättö, 2. Toni Torpakko, 3. Magnus Collin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti