perjantai 12. lokakuuta 2001

Lisätietoa kotimaisesta merkkisarjasta

Suomeen ollaan puuhaamassa Ducati-merkkiluokkaa SS900/750 ajopeleille. Pelit on oltava putkia, lastua ja ilmansuodinta lukuun ottamatta vakioita. Kaikille tullee samanlaiset kilparenkaat määrätyllä kovuudella. Tässä sarjassa sijoittuminen on varmasti vain miehestä kiinni.

M-Star maahantuojana lähtee asiaan mukaan suurin panostuksin. He myyvät pyörän edullisesti ilman ajoneuvoveroa. Toki voit ostaa pelin edullisesti myös verollisena ja ajaa kisojen välissä normaalisti katuajoa. Hintaan sisältyy lasikuitukatteet, osanottomaksu kaikkiin neljään suunniteltuun kisaan, kesän voiteluaineet ja osto-optio ajovarustesettiin ja rengaspakettiin.

Osto-optio tarkoittaa sitä, että kilpanahkapuvun, kengät ja hanskat saa ostettua edullisesti. Samalla tavalla hinnoitellaan neljän rengasparin paketti (yksi pari on saderenkaita). Voiteluaineet tulevat Shelliltä, joka antaa siis kisaamista varten tarvitsemasi voiteluaineet maksutta. Nämä sarjan yhteistyökumppanit toki saavat jokaiseen peliin kesän ajaksi mainokset. Edelleen voit hakea omaakin tukea. Koko diilin ainoa ehto on ajaa ne neljä kisaa jotka luokalle tulevat. Paketin lisäksi tarvita ainoastaan lisenssin.

Neljä kisaa ajetaan SM-osakilpailujen yhteydessä, viimeisessä kisassa jaetaan tuplapisteet. Jokaisessa kisassa on tavarapalkinnot ja sarjan voitosta rahapalkinto.

M-Star tuo lisäksi kaikkiin kisoihin huoltoporukan ja riittävästi varaosia, jolloin edes mekaanikkoa ei pakosti tarvita eikä liioin pääomaa tarvitse sitoa varaosiin.

Hinnat näyttävät seuraavilta: SS900FF (sis. alv 22%) 58tmk ja SS750FF (sis. alv 22%) 50tmk. Pyörissä, niiden hinnoista ja vaihtoehdoista yhteydet suoraan M-Stariin / Niko Kantola. http://www.ducatifinland.com/, puh 09-2766570.

Terveisin Miika Salo miika.salo@sonera.com

Uuden sarjan säännöt on luettavissa tästä: http://www.bajahill.net/kuvat/uutiset0110/Ducati-Cup-Saannot.rtf. MC BajaHill uutisoi asian tiimoilta: Uusi merkkisarja Suomalaiseen RR:ään? (29.9.2001)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti