lauantai 8. joulukuuta 2001

BajaHill Squid Web Shop


Jos itse tekeminen tuntuu liian vaikealta tai aikaa ei yksinkertaisesti ole niin MC BajaHillilta löytyy kaikki tarvittavat varusteet. Teemme muutostyöt halvalla ja palautamme tilaamasi tavarat tai pyöräsi aivan uskomattomassa kunnossa huomaamattomasti eri lähettäjän nimellä.


  Hyttysvisiirit yleisimpiin kypärämalleihin alle tonnilla! Myös tummennetut visiirit kaikkiin kypärämalleihin!
Hyttysvsiirejä lähes kaikkiin kypärämalleihin. Kysy myös pakastettuja yöperhosia joko irtotavarana tai kätevästi pakattuina värikuulina. Myös tummennettuja visiirejä kaikkiin kypärämalleihin!
Meiltä löytyy muun muassa asvalttipiki-rapa -seosta joko purkissa tai kätevästi värikuula-aseen panoksina. Saat meiltä myös slipon tehoputkitarroja "Not for road use", rasvaisia trasseleita, käytettyjä työkaluja, pyörän rikkoutuneita osia ja loppuun ajettuja renkaita - muista ilmoittaa pyöriesi merkki ja/tai rengaskoko. Tee tallistasi todellisen mekaanikon taivaan näköinen - mukana kaavio, jonka avulla sijoitat tavarat taatusti oikein.

Voit ostaa lajitelman pakastettuja yöperhosia, joista lähtee seuraavan päivän lämmössä oikea kesäyön motoristin tuoksu - vähemmälläkin on neitoja hurmattu. Kokeilluilla seossuhteilla valmistetulla BajaHill Muurahaishapollamme teet ajoasustasi hetkessä kilometrejä nähneen. Nyt myös entistä vahvempi liuos tekstiiliasujen nopeaan käsittelyyn.


  Kätevä polttorasva pikarusketukseen ja renkaiden viimeistelyyn!
MC BajaHill:n polttorasva-muurahaishapolla saat sekä renkaiden ja ajoasun viimeistelyn että aidot auringonpolttamat niskaan nopeasti!
Kirveleekö mikrojuustoleipien käyttö "kuskin auringonpolttamien" tekoon? Onko sinun vaikea löytää oikeat kohdat niskasta ja ranteista, joihin aurinko "ratapäivillä" tai "Eurooppa Nelosen taukopaikalla siinä vähän etelään mikä se pikkukaupunki nyt oli..." paahtaa polttamat? Ei hätää, paljon vähemmällä kirvelyllä selviät, kun käytät BajaHillin Ruskettavaa Polttorasvaa - ei herkkäihoisille eikä allergikoille. Ajoasu vain päälle, hanskat ja kypärä pois, ja spraytä niskaan ja ranteille.

Squid-peräkärry

Pääset minkä tahansa kokoontumisajon läheisyyteen kenenkään osaamatta epäillä mitään. Squid-kärryä saa asuntovaunun näköisenä, jolloin siinä on aidolta vaikuttavan sisäänkäynnin ja ikkunoiden lisäksi kiinteä telttapatja, huomaamatta ajon aikana tyhjentyvä yöastia sekä kätevä lokero ruuan säilytykseen - voit siis todella majoittua siihen.
Uutuutena voimme myös tarjota aidoksi armeijan soppatykiksi taittuvan mallin, joka avattuna on esimerkiksi leipomon torimyymäläperäkärry. Tällä pääsee huomaamatta lähelle mitä tahansa kokoontumisajopaikkaa, myös enskamiehien suosimiin paikkoihin, jos vain tietä riittää.

Ratalook-tuotteet:
 
Taatusti oikean karheusasteen hiomanauhaa sekä katteiden hiomiseen erityisesti kehitetty kevyt akkuhiomakone. Koneessa lisäksi suunnan varmistamista helpottava nuoli ja mukana aseteltava kulmaviivain - laita siihen oikea kulma, ja teet seuraavat naarmut taatusti samaan kulmaan.

  Kaatumajäljet kaupanpäällisiksi joka toiselle tilaajalle! Nopealle tilaajalle tarjoamme hienosti viimestellyt kaatumisjäljet. Näillä huijaat paatunuttakin vakuutustarkastajaa. Kuvassa 1100ZZR:n oikeanpuoleinen vakiopönttö pintakäsiteltynä.
Rakkulapalvelumme kahdelle renkaalle maksaa vain 3799,- setti + postimaksut. Meillä on myös hajakokoja käytettyjä, aitoja ratarenkaita edullisesti. Kysy!

Meiltä saat valmiiksi kulutettuja polvi- ja varvaspaloja yleisimpiin pukumerkkeihin. Tilauksesta voimme aika ajoin toimittaa myös aidolla asvaltilla, aidoilla radoilla ja saman merkkisellä pyörällä tehdyt jäljet omiin paloihisi - vain 1 799,- koko setti. Kaupan päälle saat aidosti tuoksuvat, käytetyt ratahanskat - tärkeä yksityiskohta joka helposti unohtuu.

Aito ratalook kumeihisi tai jopa koko pyörään tilauksen mukaan - voimme ajaa myös meille toimittamillasi renkailla. Hinta vaihtelee ratojen mukaan, kysy myös ulkomaisia ratoja. Nürburgring pyörälläsi nyt erikoistarjouksena: 32 999,- - hintaan sisältyy virallinen ajanotto, jossa pyöräsi rekisteritunnus näkyy.

Bomber-tuotteet:

  Kuminpolttojälkispray ja oikeat mitat eri pyörille.
Kuminpolttojälkispray ja oikeat mitat eri pyörille. Voit tehdä mm. suditusjälkiä, oikean kokoisia paskarinkejä ja kahdeksikkoja!

Kuminpolttojälkispray ja oikeat mitat eri pyörille. Voit tehdä suditusjälkiä, oikean kokoisia paskarinkejä ja kahdeksikkoja, sekä aivan aitoa muistuttavat perimisjäljet (stoppie) erikoissabluunallamme, joka jättää himmeämmän jäljen.

Spray on oikeaa rengaskumia, joka on liotettu ksyleeniin. Palaneen kumin hajukin on aistittavissa muutaman päivän (ellei sada). Erikoisvalmisteinen suutin ruiskuttaa sitä leveänä mutta tarkkarajaisena nauhana - muista mainita pyöräsi tyyppi ja rengaskoko, jos se ei ole vakio. Kuminpolttojälkispray 979,-. Pullollisesta riittää noin 27 m. Purkin kyljessä on ohjeet ja oikeat jälkien mitat.

Kuminpolttosprayn lisävarusteeksi voit hankkia hupullisen hiphopparin takin ja housut, jotta voit tehdä työsi jäämättä kiinni. Hiphoppariasu 1329,-, sis hupullinen takki ja taatusti väljät housut erikoisvyöllä. Koko paketti nyt vain 9399,- ! Kaupan päälle iso polvilaastari.

Erikoisvasara pyörän kolhimiseen - jättää aidot kiveniskemäjäljet ja halkaisee muovivilkun aidon näköisesti, vain 199,- . Vasara on todella monikäyttöinen. Kunnon squid tekee sillä kaatumajälkien lisäksi myös kiveniskemät mihin tahansa. Sitä voit käyttää myös katupyörääsi, jos haluat joskus elvistellä tiukalla ohituksella! Iskemiä vain keulaan ja tarinaa siitä, kuinka jouduit palaamaan sorarekan taakse kun vastaan tuli panda-auto!


  Erikoisvasara pyörän kolhimiseen - jättää aidot kiveniskemäjäljet ja halkaisee muovivilkun aidon näköisesti Aidoilla työkaluilla saat kliinisenkin autotallin näyttämään tosi-korjaajan lintukodolta! BajaHill-moottorisahalla saat viimeisteltyä lokasuojat. Hajakokoja Artsi Nyqvist wannabe settejä, mukana mm. loppuun ajetut puukengät.
Erikoisvasara pyörän kolhimiseen! Aidoilla työkaluilla saat kliinisenkin autotallin näyttämään tosikorjaajan lintukodolta! BajaHill-moottorisahalla saat viimeisteltyä lokasuojat. Hajakokoja Artsi Nyqvist wannabe settejä, mukana mm. loppuun ajetut puukengät. Toimi nopeasti, tavara viedään käsistä. Ei jälleenmyyjille.

Aidon oloiset keulimisjäljet voi täräyttää takalokasuojaan BajaHill lokasuojamoottorisahalla, vain 4998,-.
Vielä hajakokoja Arto Nyqvist wannabe-settejä! Sisältää asfaltilla loppuunajettuja puukenkiä (tarkista koko), möhkö-kawan lokasuojan rippeitä ja rikkinäisen takavalon. Loput vain 79,-. Ja jos et tiedä, kuka on Arto Nyqvist, unohda koko bomber-look.


Teksti: Santtu Ahonen, Risto Kaivola ja Janne Tervola. Kuvat Juha Kinnunen ja Matti Sulanto.
Varoitus! Tämä artikkeli sisältää ala-arvoista huumoria, heikkohermoisten pehmoilijoiden kannattaa kääntää sivua. Manuaalin kuvat ovat lavastettuja. Tämä dokumentti on tehty ilman eläinkokeita. MC BajaHill ei suosittele manuaalin ohjeiden noudattamista ainakaan julkisella paikalla. Kaikki pidätetään ja kukin tehköön mitä lystää omalla vastuullaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti