sunnuntai 9. joulukuuta 2001

Ducati Cupin uudet säännöt

Ohessa seuraa hinnasto maahantuojalta koskien uutta merkkiluokkaa. Kontaktit näistä suoraan maahantuojalle/Niko Kantola. Ohessa on edellisestä (Lisätietoa kotimaisesta merkkisarjasta 12.10.2001) hieman muutetut säännöt. Säännöt ovat Suomen Moottoriliiton hyväksymät ja siis viralliset. Koko RR-urheilun säännöt saat Moottoriliitosta tai kerholtasi. Tässä siis vain Ducati Cupin omat säännöt. Jokaisen kilpailujärjestäjän kanssa on alustavasti sovittu kilpailujärjestäjien palaverista, varsinainen päätös saadaan 5.1.2002. Mutta en näe mitään syytä miksi ohessa esitetty kilpailukalenteri ei pitäisi paikkaansa.

Yritämme saada eräänlaisen ABC-oppaan tehtyä kilvanajon ja moottoripyörän rakennuksen osalta. Siinä olisi jokainen näitä pyöriä koskeva muutos erikseen kirjattuna, samoin miten toimia kilpailu- tai harjoitusviikonloppuna.

Kuitenkin tässä vaiheessa tärkeimpänä pitäisin itse kaluston ja omien yhteistyökumppaneiden hakua. Kalusto osoittaa yhteistyökumppanille että olet tosissasi ja pääset tutustumaan tulevaan kalustoosi pian. Samoin pääset aloittamaan ajoissa kaikki muutostyöt, mitä aiot/joudut tekemään. Pikkuasioitten kanssa menee kuitenkin paljon aika, enkä suosittele päätöksen jättämistä kovinkaan pitkälle.

Lue myös: http://www.srra.fi/opas.html. Tuumasta toimeen ja hyvää vuodenvaihdetta. Terveisin, Miika Salo, puhelin 040-5599190

Luokan säänöt: http://www.bajahill.net/kuvat/uutiset0110/Ducati-Cup-Saannot.rtf
Luokan hinnasto: http://www.bajahill.net/kuvat/uutiset0110/Ducati-Cup-Hinnasto.rtf

Cupin aikataulu:
08.-09.06 Kemora JMU
06.-07.07 Botniaring KuMaMo
17.-18.08 Räyskälä RiMPKK
31.08-01.09 Motopark HelRc

Teksti: JT ja MS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti