tiistai 8. heinäkuuta 2003

Ruotsalainen Peter Wall Tero Karttialan kyytiin

Imatran moottorikerhoa edustava ratamoottoripyörien sivuvaunuluokassa ajava Tero Karttiala saa uuden matkustajan. Ruotsalainen Peter Wall korvaa kaudella 2004 Timo Karttialan, joka haluaa vetää henkeä ja keskittyä välillä työntekoon. Karttialat ajoivat viime vuonna sivuvaunuluokan eli Supersiden MM-sarjaa. Kausi päättyi kesken pahaan ulosajoon Saksan Oscherslebenissä, jossa kilpailukalusto tuhoutui törmäyksessä suoja-aitaan ja paloi pahoin.

Uuden kilpailuvälineen rakentaminen on käynnissä ja sitä päästäneen kokeilemaan ensimmäisen kerran elokuussa. Tästä syystä Karttialan veljeksiä ei ole nähty radoilla tänä vuonna. Syksyn testeissä Tero Karttialan kyydissä on jo 23-vuotias Peter Wall, jolla on nuoresta iästä huolimatta runsaasti kokemusta sivuvaunullisen matkustajana. Hän on ollut isänsä Jörgen Wallin kyydissä jo yli viiden vuoden ajan ja osallistunut Ruotsin mestaruussarjan ohella myös EM-sarjan muutamaan osakilpailuun.

Jos uudella sivuvaunullisella tehtävät testit onnistuvat, saattavat Tero Karttiala ja Peter Wall ajaa syksyllä pari kansainvälistä kilpailua Euroopassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti