torstai 19. toukokuuta 2005

MEP-ride Suomessa lauantaina

(Tiedote)

Eduskunnan moottoripyöräkerho MP Arkadia ja Suomen Motoristit ry (SMOTO) järjestävät yhteistyössä moottoripyöräilypäivän kansanedustajille ja virkamiehille Hymyilevän Motoristin Kevätpäivän yhteydessä 21.05.2005

Vastaavanlainen MEP-Ride on järjestetty jo useana vuonna Brysselissä Euroopan parlamentin edustajille motoristien Euroopan laajuisen edunvalvonnan kattojärjestön FEMAn toimesta. Nyt tarjotaan myös suomalaisille päättäjille mahdollisuus tutustua moottoripyöräharrastukseen pintaa syvemmältä, osallistumalla itse joko kuljettajana tai matkustajana Suomen suurimpaan moottoripyöräparaatiin Nummelan lentokentältä Helsinkiin makasiineille, siis aivan Eduskuntatalon naapuriin.

Niille osallistujille, joilla ei ole omaan moottoripyörää on SMOTO järjestänyt kyydin ja ajovarusteet. Kuljettajina toimii kokeneita motoristeja, mm. MotoSurvival Finlandin kouluttajia.

Tapahtuma alkaa klo 11.00 eduskuntatalon edestä, josta ryhmä ajaa Nummelan lentokentälle paraatin kokoontumispaikalle. Paraati lähtee kohti Helsinkiä klo 14.00 ja ensimmäisten moottoripyörien odotetaan saapuvan Makasiinille n. klo 15.00. Päättäjät ajavat paraatin kärjessä.

Tiedotusvälineillä on mahdollisuus haastatella tapahtuman osallistujia kolmessa kohteessa. Ensimmäinen mahdollisuus on eduskuntatalolla ennen kello yhtätoista. Toinen mahdollisuus on Nummelan lentokentällä n. klo 12.00-14.00 ja vielä sekä Makasiineilla klo 15.00 jälkeen. Makasiineilla on varattuna VIP -tila, jossa pidetään myös lehdistötilaisuus klo 16.00.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti