tiistai 3. toukokuuta 2005

Minimotopäivä 6.5. Tattarisuolla

(Tiedote)


Tattarisuolla sijaitsevalla Helsingin kartingradalla on Minimotojen esittelytilaisuus tulevana perjantaina. Se on tarkoitettu kaikille junioreille sekä varttuneemmille kaksipyöräisten ystäville. Rata on vuokrattu ainoastaan minimotoille klo 12-20 välisenä aikana ja esillä on lukuisia eri minimotoja, Metrakit-kilpapyöriä sekä ajovarusteita

Minimotot ovat pienikokoisia moottoripyöriä, jotka on tarkoitettu harraste- ja kilpailukäyttöön niin junioreille kuin aikuisillekin. Ne ovat pienoismalleja oikeista moottoripyöristä ja vastaavat niin ulkonäöltään ja hengeltään isompia esikuviaan, mutta niitä voidaan käyttää vain suljetuilla radoilla.


Minimotot tarjoavat urheilullista suorituskykyä pienin kustannuksin, koska niissä ei ole jousitusta eikä vaihteistoa. Keskipakoiskytkin hoitaa liikkeellelähdön.

Minimotoilla kisataan kansallisella tasolla ja myös Euroopan mestaruudesta kilpaillaan useissa eri luokissa.

Paikalla on kansallisen tason huippukuljettajia näyttämässä ajolinjoja sekä kertomassa harrastuksesta ja kilpailutoiminnasta. Kilpakuljettajilla on mahdollisuus ajaa koko päivä radalla omalla minimotolla ja kaikilla testata Blatan uusia minimotomalleja Origami B1, Elite 14 J Racing, Minimotard ja Minibike.

Kaikki ensikertalaiset ja juniorit ovat tervetulleita katsomaan ja koeajamaan Blatan minimotoja päivän aikana. Jos omistat omat ajovarusteet, ota ne mukaan, mutta voit myös lainata kypärää ja hanskoja koeajon yhteydessä.

Jos omistat oman minimoton, silläkin pääsee tarkastuksen jälkeen radalle.

Aika: Pe 6.5.2005 klo 12-20
Paikka: Helsingin kartingrata, http://www.kolumbus.fi/helsinginkartingrata
Tattarisuontie
00770 Helsinki
Ikäraja: 4-85 vuotta
Järjestäjä: Finnmoto, http://www.finnmoto.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti