sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Kari Vehniäinen Lauslehdon tallikaveriksi

BMW Superbike Dealer Team julkisti toisen ajajasopimuksensa Lahden Moottoripyöränäyttelyn avajaispäivänä perjantaina. Tatu Lauslehdon tallikaverina alkavalla kaudella ajaa Kari Vehniäinen. 

Kokeneella 33-vuotiaalla Vehniäisellä on taskussaan kolme Road Racingin Suomen mestaruutta. Tämän kauden tavoitteena on voittaa neljäs henkilökohtainen Suomen mestaruus asfalttiradoilta. 

- Vaikka BMW ei pyöränä olekaan minulle tuttu, niin kilpailuluokka ja kilpakumppanit ovat sitäkin tutumpia. Kaksi viimeisintä Suomen mestaruutta olen voittanut juuri Superbike-luokassa vuosina 2007 ja 2008, kertoo Vehniäinen. 

Road Racingin rinnalla Vehniäinen on koko uransa ajan kilpaillut myös jääradalla, josta tuloksena 15 henkilökohtaista Suomen mestaruutta ja 3 joukkueiden Suomen Cup-mestaruutta. Komean kilpailu-uran saavutuksena palkintokaapissa on tähän mennessä siis yli 20 Suomen mestaruutta ja yhteensä 35 SM-mitalia. 

BMW Superbike Dealer Team on tallipäällikkö Esko Kuparisen johdolla satsannut rajusti tähän kauteen ja tavoitteet ovat sen mukaiset. 
- Kun kuljettajina ovat Suomen ehdottomasti nopeimmat miehet ja kalustokin edustaa ehdotonta huippua, ei tavoitteita voi asettaa kovin vaatimattomiksi. Tavoitteemme on Superbiken Suomen mestaruuden voittaminen kaudella 2010, toteaa Kuparinen. 

BMW Superbike Dealer Teamin taustalla ovat sekä merkin maahantuoja että kaikki jälleenmyyntipisteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti