maanantai 6. toukokuuta 2013

Toukokuun kiinnostavimmat moottoritapahtumat - Air & Motor Show Live ja TuMP Piikkiralli 2013

ILMOITUS

Toukokuussa järjestetään kaksi hyvin erilaista mutta mielenkiintoista moottoriurheilutapahtumaa. 

Helsingissä 18.5, Malmin lentokentän 75-vuotisjuhlan kunniaksi järjestettävä moottorispektaakkeli Air & Motor Show Live Helsinki tuo paikan päälle lukuisten superautojen lisäksi myös näyttävän kattauksen moottoripyöriä.

Tapahtuman esiintyjiin kuuluu muunmuassa Dustersin Streetbike-stuntajajat Janne Uskali ja Tomi Kitola, jotka tulevat rakentamaan Malmin lentokentälle shown, jollaista eivät ole vielä koskaan esittäneet Suomessa. Kaksikon tarkoituksena onkin tuottaa niin taidollisesti kuin näyttävyydeltäänkin Suomen vauhdikkain moottoripyöräshow!

Lisäksi Ruotsin freestylesuuruudet Daniel Bodin, Tobbe Gullblom ja Fredrik 'FROG' Berggren huudattavat yleisöä veret seisauttavilla hyppyesityksellä. 

Moottoripyörien lisäksi paikalla ovat hurjassa nosteessa olevat Crosskart-autot, Mikko Hirvonen & SpeedWeekend-Team ovat luvanneet järjestää unohtumattoman shown. Paikalla on myös Formula 1 ja osallistujalla onkin ainutkertainen mahdollisuus kokea F1 voima ja nopeus varaamalla kyyditys kaksipaikkaisessa Formula 1 -autossa. 

Järjestävät kertovatkin tapahtumassa olevan huippu F1-ajajia ja rallimaailman legendoja pyörittämässä superautojen rattia sekä mahdollista tavata heidät varikolla. 

Tapahtuman järjestämisestä vastaavat TopGear Suomi ja D1 Ultimate GT. Liput tapahtumaan maksavat 19-25 euroa. Tapahtumaan on mahdollista ostaa myös niin perhe-, sekä yrityslippuja sekä Platinum ja Gold VIP-lippuja. 

Lisätiedot ja aikataulun löydät osoitteesta: http://motorshowlive.fi 

Tämä on yksi kevään kiinnostavimmista moottoritapahtumista, jonne kannattaa saapua koko perheen voimin esimerkiksi Hondan perheystävällisillä uutuumalleilla kuten honda accord tai civic. (Lisätiedot täältä ja täältä).

TuMP Piikkiralli 2013 

Toinen kiinnostava moottoritapahtuma on Turun Moottoripyöräilijöiden järjestämä Piikkiralli, nuorille motoristinalkuille suunnattu ralli on pääsymaksuton ja viikonlopun mittainen tapahtuma joka starttaa 3.5.2013 Turun Kärsämäessä. Tapahtumaan ovat tervetulleita niin kevytmoottoripyörät, moottoripyörät kuin myös mopot. 

Järjestäjien mukaan, tänä vuonna, ohjelmaa on enemmän kuin koskaan ennen, rallin lisäksi ohjelmaan kuuluu niin biljarditurnaus kuin myös rompetori, johon vieraat voivat tuoda halutessaan tarvikkeita myytäväksi.

Tämän vuoden teemana on lisäksi Brainstorm, jonka tarkoituksena on parantaa moottoriurheilutapahtumia ja antaa osallistujille mahdollisuus kertoa mitä mopo- ja moottoripyöräkokoontumisissa pitäisi tehdä, jotta mukaan saataisiin entistä enemmän nuoria pitämään hauskaa.

Tapahtumaan ei tarvitse ennakkoilmoittauta, tosin se on suositeltavaa mikäli osallistuja haluaa saapua jo perjantaina ja yöpyä pelipaikalla. Osallistujan on syytä muistaa, että saapuminen autolla on ehdottomasti kielletty ja sisäänpääsyyn ovat oikeutettuja vain kaksipyöräisellä moottoriajoneuvolla paikalle saapuvat. 

Lisätiedot tapahtumasta löydät Turun moottoripyöräijät ry:n kotisivuilta http://www.mctump.fi sekä kerhon Facebook-sivulta.

ILMOITUS


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti