torstai 23. tammikuuta 2014

Ducatin uusi maahantuoja avasi liiketilan Helsinkiin

Ducatin maahantuoja vaihtui viime vuonna kun Hailac luopui Ducatista. Uutena maahantuojana aloitti Ducati Finland, jonka taustalta löytyy AutoCarrera –konserni.


Ducati Finlandin brand manager Joe Chiodo esitteli uudet tilat ja huollon Helsingin Viikissä. Chiodon mukaan jälleenmyyntiverkosto on päässyt vauhtiin ja liikkeitä on jo Tampereella, Kouvolassa ja Oulussa. 

-  On todella ilo edustaa Ducatia tänään Helsingissä, kertoi Ducati Holdingin Pohjoismaiden myyntipäällikkö Manuela Montanari.

Joe Chiodo ja Manuela Montanari
- Ducati Finland jakaa intohimomme Ducati-moottoripyöriä kohtaan ja tänään on käynyt selväksi että he ovat erittäin motivoituneita edustamaan tuotteitamme, Montanari lisäsi.

Ducatin markkinaosuus on ollut pieni Suomessa, mutta se ei haitannut Joe Chiodoa, joka ilmoitti tämän vuoden myyntitavoitteeksi 100 pyörää.

- Vuonna 2016 myymme 160 Ducatia Suomessa, Joe vakuutti. 

- Olemme saaneet Suomeen koko Ducati –malliston ja sokerina pohjalla MP14 –messuilla meillä on osastolla Ducati Superleggera. Niitä on valmistettu vain 500 kpl ja saamme kaksi esille, toinen on ilman katteita jolloin pyörän rakenne tulee paremmin esiin, Chiodo kertoi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti