tiistai 23. syyskuuta 2014

Lauslehto joutuu jättämään viimeiset IDM-kisat väliin

Ratamoottoripyöräilijä Tatu Lauslehto kolaroi rajusti neljä viikkoa sitten Saksan Oscherslebenin radalla. Hän joutuu jättämään tulevana viikonloppuna ajettavat kauden kaksi viimeistä IDM-sarjan kisaa ajamatta.

Kilpailuonnettomuuden jälkeen Suomessa jatkotutkimukset paljastivat ongelmia Lauslehdon selässä ja rantessa.

- Jouduin olemaan neljä päivää sairaalassa, kunnes fyysinen kuntoni kohentui. Selkä on vihoitellut kolarista saakka, mutta se menee päivä päivältä parempaan suuntaan. Ranteesta löytyi magneettikuvissa pieni murtuma, mutta se ei onneksi vaatinut operaatiota, Lauslehto kertoi.

- Alkuviikolla sain lääkäreiltä vihreää valoa siitä, että mies palautuu kyllä kaikista vammoista täysin ennalleen.

Järvenpääläinen Suzuki-kuljettaja matkustaa nyt viikonloppuna kisapaikalle Saksan Hockenheimiin seuraamaan kisatapahtumia ja neuvottelemaan tulevan kauden sopimusasioista.

- Nykyinen tallini on hyvä vaihtoehto myös ensi kaudeksi, mutta täytyy käydä läpi myös muut mahdolliset tiimit, toteaa neljäntenä IDM-sarjan Supersport-luokan pistetaulukossa oleva Lauslehto.

Team Suzuki Mayer -tiimiin suomalaiskuskin korvaajaksi kauden päätöskisaan on hankittu nimekäs tshekkikuski Lukas Pesek, jolla on useamman vuoden kokemus myös MotoGP-sarjasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti