torstai 14. elokuuta 2003

Räyskälässä RR-SM ja kokoontumisajo


Ensi viikonvaihteessa (15-17.8.2003) Lopen Räyskälässä tapahtuu. Riihimäen moottoripyöräkerho Kahvakopla ry järjestää jälleen road racing SM-osakilpailun sekä Extreme-kokoontumisajon.

EXTREME V - erilainen kokoontumisajo
Kahvakoplan viidettä kertaa järjestettävässä kokoontumisajossa ei telttaa juuri tarvitse kuluttaa. Extremessä motoristit pääsevät tekemään ja kokemaan.

Tänä vuonna luvassa on jo tutuksi tulleiden ohjelmanumeroiden; enduron ja nopeusmittauksen lisäksi minimotoilla päristelyä, jousiammuntaa sekä mahdollisuus purjelentoon. Nopeusmittaus suoritetaan kilpailun tauolla lauantaina radan pääsuoralla. Extremessä tutkaan suurimmat lukemat täräyttänyt palkitaan, ei rangaista.

Lauantaina on mahdollisuus päästä purjelentokoneen kyytiin 30 euron maksua vastaan. Sekä purjelennossa että nopeusmittauksessa toimitaan periaatteella nopeimmat syövät hitaat; mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä niin monta kuin ehditään.

Lauantai-iltana jaetaan perinteiset kokoontumisajopalkinnot, jonka jälkeen bändi aloittaa veivaamisen noin kello 22. Rantasaunaan pääse löylyttelemään ympäri vuorokauden.
Extreme-lipun 25 euron hinta (7-15v. puoleen hintaan) sisältää ruoat, telttapaikan, RR-kisaliput sekä ohjelman. Endurossa ja minimotossa pieni polttoainemaksu, myös purjelento on maksullinen.

SE-BIKE Road Racing Räyskälä - kauden toiseksi viimeinen SM - osakilpailu
Legendaarisella Räyskälän lentokenttäradalla taistellaan jälleen SM-pisteistä. Vauhtia ja tiukkoja tilanteita on odotettavissa, kun maamme huiput ottavat mittaa toisistaan. Mukana on tuttuun tapaan niin vanhoja konkareita kuin uusia lupauksiakin.

Osa mestaruuksista saattaa ratketa jo nyt viikonloppuna Räyskälässä. Tämän hetken epävirallisen pistetilanteen löydät Suomen Road Race Ajajat ry:n sivuilta osoitteesta www.srra.fi.

Räyskälään on helppo tulla, opastus kantatie 54:ltä. Paikan päällä sinua palvelevat ravintola sekä kioskit. Tunnelmasta voit nauttia katsomossa, josta näet lähes koko radan. Myös drive-in katsomo on käytettävissäsi.

Lipun hinta on 10 € / päivä tai 15 € / koko viikonloppu. Pysäköinti on maksuton.

Lisätietoja:, http://www.kahvakopla.com/rr2003/, Kilpailun johtaja Sauli Nordling 0400-481017, Extremen johtaja J-P Lankinen 040-7674540, Kahvakoplan puheenjohtaja Ari Pirinen 0400-451070, Kisatiedottaja Elina Sallanniemi 040-7793074 tiedotus.rrayskala@luukku.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti