keskiviikko 3. syyskuuta 2003

Suomen suurin Harley-Davidson ja Buell -jälleenmyyjä vaihtoi omistajaa


Harley-Davidson vaihtoi jälleenmyyjää Helsingissä. Helsinkiläinen Vision Cycle Oy osti perjantaina Harley-Davidsonia aikaisemmin edustaneen Hoghaus Oy:n koko osakekannan yrityksen omistaneelta Sumeko Oy:ltä. Yrityksen toiminta tulee jatkumaan Hoghaus -nimisenä entisessä toimipaikassa Konalassa.
- Olemme Vision Cycle Oy:ssä tehneet Harley-Davidson ja Buell - moottoripyörien huoltoa, korjausta ja rakentamista sekä customointia. Halusimme nyt kasvattaa liiketoimintaamme kertaheitolla ja kunnolla. Harley-Davidson on unelmamerkki, jonka kehittäminen Suomen kokoisilla markkinoilla on haasteellista, kertoo Hoghaus Oy:n toimitusjohtaja Atte Järvisalo.

Yrityskaupassa siirtyivät Harley-Davidson moottoripyörien lisäksi varaosa- ja tarvikepalvelut sekä oheistuotteet. Kaikki Hoghausin entiset työntekijät siirtyivät yrityskaupan yhteydessä vanhoina työntekijöinä uuden omistajan palvelukseen.

- Tulemme vaalimaan Harley-Davidsonin linjaa, joka on yhtenäinen joka puolella maailmaa. Jos jotain muutoksia tehdään toimintaan, tulee se olemaan vain asiakkaita paremmin palvelevaa muutosta, vakuuttaa Atte Järvisalo.

Harley-Davidson on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuotemerkin satavuotisjuhlavuoden pääjuhlaa vietettiin juuri kuluneena viikonloppuna näyttävin tapahtumin USA:ssa. Harley-Davidson on moottoripyörien joukossa käsite, jonka ympärillä on paljon erilaista toimintaa ja oheistapahtumaa.
Hoghaus Oy:n lisäksi Helsingissä Harley-Davidson moottoripyöriä myy HD-Center Oy Lauttasaaressa.

Lisätietoja: Atte Järvisalo, puh. (09)2726522, 0400-468822 tai atte@hoghaus.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti