perjantai 17. kesäkuuta 2005

Mika Kallio katsastaa myös uusia kykyjä Motoparkissa

Suomalaisen road racingin tähtikuljettaja Mika Kallio vierailee viikonloppuna Virtasalmen Motoparkissa, jossa ajetaan kauden toinen SM-osakilpailu 41. Imatranajo.

- Minulla ei ole ollut mahdollisuutta käydä Suomen kilpailuissa pitkän aikaan ja kun nyt tähän saumaan sattui vapaapäiviä, tulen katsomaan kilpailua mielelläni, Mika Kallio kertoi.
Erityisesti Mika Kallio haluaa nähdä vanhemman veljensä Vesan ajamista uudessa luokassa 600-kuutioisella pyörällä. Viikko sitten Alastarossa kaunottaressa oli vielä vakiomoottori eikä Vesa pysynyt viritettyjen pyörien vauhdissa.

- Tämän viikon aikana moottoria on viritetty ja penkitetty ja saatu siihen lisää menohaluja, Mika kertoi.
Kilpailuja Mika Kallio katsoo myös sillä silmällä, josko mukaan kuvioihin olisi tullut nuoria ja kyvykkäitä RR-ajajia. Häneltä löytyy neuvoja ja opastusta maailmalle lähtöön.

- Maailmalle lähtö vaatii aikamoista panostusta. Yksin se ei keneltäkään onnistu - tarvitaan vankat taustajoukot, Mika Kallio sanoo.

Hän matkustaa alkuviikolla Hollannin Asseniin, jossa ajetaan juhannuksena seuraava MM-osakilpailu. Motoparkissa ajetaan SM-osakilpailulähtöjä lauantaina klo 16.50 ja sunnuntaina klo 13.30 alkaen. Kilpailuun on ilmoittautunut yli 150 kilpailijaa joukossa maan kaikki kärkikuljettajat lukuun ottamatta kaksi viikkoa sitten Ruotsissa loukkaantunutta Harri Maikolaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti