perjantai 17. kesäkuuta 2005

Rakennettujen moottoripyörien näyttely su 19.6, Helsinki Bike Show

(Tiedote)

Helsingissä Kaivarin Meripuistossa järjestetään tulevana sunnuntaina kello 12-18 rakennettujen moottoripyörien näyttely. Näyttelyn ajatuksena on tuoda moottoripyörien rakenteluharrastusta kaupungin asukkaiden ja päättäjien nähtäville.

Tilaisuuden järjestää Muunneltujen Moottoripyörien Yhdistys eli Modified Motorcycle Association of Finland, MMAF. Tilaisuus on drive-in moottoripyöränäyttely johon yleisöllä on vapaa pääsy (Pääkaupunkiseudun Opaskartastalta näet paikan kartalla).

Tule tutustumaan moottoripyörien rakentamisen uusimpiin tyylisuuntiin, käsityötaitoihin sekä ihmisiin. Tilaisuudessa on mahdollisuus myös tavata ja keskustella alan yrittäjien ja aktiivisten harrastajien kanssa.

Mikä on Muunneltujen Moottoripyörien Yhdistys eli MMAF?
MMAF on yhdistys joka perustettu ajamaan moottoripyörien rakenteluharrastuksen asiaa koko valtakunnan alueella. Tavoitteena muun muassa on alentaa moottoripyörien rakenteluharrastuksen viranomaiskustannuksia.
  • Moottoripyörien rakentajille tarjotaan tietoa, tilaisuuksia ja paikkoja vaihtaa kokemuksia ja osaamista. Tällaisia voivat esimerkiksi olla drive-in MP-näyttely, yhdistyksen www-sivut sekä jäsenistön ylläpitämä rakentelupalvelu.
  • Moottoripyörien rakentamista tulee kannustaa eikä sitä saa rajoittaa enempää kuin on turvallisuuden ja ympäristön kannalta tarpeellista.
  • Katsastamiset, verot ja muut viranomaistoimenpiteet pitää suhteuttaa niin, että niistä ei tule kohtuuttomia kuluja harrastajalle. Esimerkiksi moottoripyörien erillisverottamisesta on luovuttava ja kanta-ajoneuvotarkastus on nykyisessä muodossaan turha ja siitä olisi joko luovuttava tai sen kustannuksia on kevennettävä.
  • Sääntöjen ja rakentamisen rajoitukset tulee olla niin selviä, että kysyttäessä neuvoa tai ohjetta usealta eri virkahenkilöltä saadaan aina samanlaisia vastauksia. Säännöt voivat olla tiukkojakin, kunhan niistä saa sekä ammattilaiset että harrastajat selvää.

Lisätietoa yhdistyksen toiminnasta ja Helsinki Bike Show moottoripyöränäyttelystä löytyy yhdistyksen www-sivuilta osoitteesta www.mmaf.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti