maanantai 5. kesäkuuta 2006

Koyama puristi pisteen Ajon tiimille


Ratamoottoripyöräilyn MM-sarjan 125-kuutioisten luokan kauden 6/16 osakilpailu, Italian GP on ajettiin sunnuntaina Mugellon radalla.
Tallipäällikkö Aki Ajon johtaman Malaguti Ajo Corsen japanilaiskuljettaja Tomoyoshi Koyama ehti jälleen pisteille, kun ratamoottoripyöräilyn MM-sarjan kuudes osakilpailu ajettiin Mugellon radalla Italiassa.

Kauden kaikissa osakilpailussa pisteille kurvaillut Koyama oli Mugellon 125-kuutioisten luokan kisassa 15. Koyamalla on Italian GP:n jälkeen koossa 23 MM-pistettä, jotka riittävät sarjassa 14. sijaan.
Mugellossa voittoa juhli isäntämaan Mattia Pasini, joka kukisti Master Aspar-tiimin tallikaverinsa ja MM-sarjaa johtavan Alvaro Bautistan ainoastaan yhdellä tuhannesosasekunnilla. Mika Kallio ehti KTM:llä kuudenneksi.

Ajon tiimin toisen kuljettajan, ranskalaisen Alexis Masboun kohtalona oli keskeytys kytkinongelmien seurauksena.

Pistesijoista rajusti taistellut Koyama oli tyytyväinen mies taistelun tauottua.
-  Startti ei ollut kovinkaan hyvä, mutta pyörä toimi moottorin osalta mainiosti. Se oli hyvä kiihdytyksissä ja nopeudeltaan. Ainoa pieni harmi oli takapyörästä johtunut tärinä, kertoi Koyama.
Tallipäällikkö Ajo myönsi, että Koyaman pyörän säädöt eivät olleet täysin kohdallaan, koska säätilan nopea muutos Mugellossa yllätti suomalaistiiminkin.
- Ne pienet ongelmat syntyivät sen vuoksi. “Tomo” otti jälleen pisteitä, mihin olen tyytyväinen. Alex sai hyvän startin, mutta meidän oli otettava hänet ikävä kyllä kesken kisan varikolle teknisten ongelmien takia.

- Vaikean alkukauden jälkeen näyttää kaiken kaikkiaan paremmalta. Tiedän, että vauhti on olemassa. Nyt se on kaivettava vain esiin, painotti Ajo.
Kauden seuraava osakilpailu ajetaan kahden viikon kuluttua Montmelon talvitesteistä tutulla radalla Barcelonassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti