tiistai 11. joulukuuta 2007

MP 08 panostaa rakenteluun ja nuoriin


Järjestyksessään 39. MP Moottoripyöränäyttely avautuu jälleen Helsingin Messukeskuksessa helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna. Jo viiden hallin voimin jyräävä talven suurin kokoontumisajo on Pohjoismaiden suurin puhtaasti moottoroituja kaksipyöräisiä esittelevä tapahtuma. Vaikka tapahtuman vetovoimaisin osa ovat moottoripyörät itse, tapahtuma on myös harrastajien kohtaamispaikka sekä vuosi vuodelta tapahtumarikkaampi kokonaisuus.
Rakennetuilla pyörillä oma halli
Rakenteluteema on kasvattanut suosiotaan ja saa haltuunsa kokonaisen hallin. Jo perinteeksi muodostuneiden Bomber Hellin ja Kopteri Chopper & Custom Jamboreen lisäksi hallissa voi seurata MP-messujen oman nimikkopyörän syntymistä. Flying Choppers Custom Circus on tuotantolinja, jossa tehdasvalmisteisesta Harley Davidson matkamoottoripyörästä muovataan MP-näyttelyn persoonallinen nimikkopyörä. Valmis kaunotar juhlistaa keväällä 2009 40-vuotta täyttävää MP-näyttelyä. Pyörän modifioi Flying Choppers. Hallista löytyy myös muita työnäytöksiä sekä historiallisten pyörien näyttely, jossa on esillä brittitwinit vuosilta 1946-1983.
Kansa valitsee suosikkinsa
Suomen Messut ja MP Moottoripyöränäyttely jakavat ensi kertaa MP 08 -tapahtumassa People's Choice palkinnon, joka myönnetään messukävijöiltä eniten ääniä saaneelle rakennetulle bomber tai custom -pyörälle. Kandidaatit ovat esillä Messukeskuksen Rakennettujen pyörien hallissa ja suosikkiaan voi äänestää paikan päällä kahden päivän ajan 31.1.-2.2. Voittaja julkistetaan samassa hallissa lauantaina 2.2. kello 16. Voittanut pyörä saa tittelin MP 08 People's Choice, kiertopalkinnon vuodeksi haltuunsa, sekä pääsee sunnuntaiksi 3.2. kunniapaikalle Rakennettujen pyörien hallissa
Jo onkos tullut Miitti näin talven keskelle?
MP moottoripyöränäyttely ottaa vauhtia Messukeskuksen yläkerrasta, jossa on 5000 neliön nuorisolle omistettu alue, Miitti.
- Mopo- ja skootteriharrastus ovat yleistyneet ja on vain kohtuullista, että otamme tämän uuden harrastajaryhmän huomioon, kertoo MP-messujen myyntipäällikkö Antti Rapo. - Kyseessä saattaa olla talvikauden ainoa mopotapaaminen eli miitti, Rapo arvelee.
Miitissä voi pelata, katsoa leffoja, kuunnella musiikkia, tavata kavereita tai vain hengailla. Alueelta löytyvässä Comanche Motor Parkissa voi seurata mönkijäradan taitoajonäytöksiä sekä koeajaa saman radan itse.
Vauhtia Areenalla
Kunnon katsomoilla varustettu Areena on vauhdikas estradi, jossa nähdään vuorotellen radalla Supermoto -ajolähtöjä sekä FMX & Stunt X-perience -näytöksiä. Ajolähdöissä mallia näyttävät maan ykköskuskit, mm. Supermoton Suomen mestari ja tuleva MM-sarjalainen Mauno Hermunen sekä isä-poika lähdöissä Mika Kallio perheineen.
Pelkäämätön FMX & Stunt X-perience täräyttää ensimmäisenä Suomessa 23-metrisen voltin sisäradalla. Tempun suorittaa FMX-kuski Jussi "Sepy" Seljas. Streetbike freestyle -kuskit Tony Raita ja Michael Hilska näyttävät, mitä 800-kuutioisista BMW-pyöristä saadaan irti liukkaalla betonilattialla. Minimotoilla ajettavassa MiniFMX -osiossa nähdään Juha-Matti Pouta suositulla fiftyllään pää alaspäin.
Matkailukorttelin torilta tietoa
MP 07 Moottoripyöränäyttelyn kävijöistä 44 % oli kiinnostunut moottoripyörämatkailusta. Matkailun teema-alue saa jatkoa tyylikkääksi kokonaisuudeksi suunnitellulla matkailukorttelilla, jonka keskellä on tietoiskutori. Korttelin kymmenen näytteilleasettajaa esittelevät tuotteita ja palveluita matkapyöräilijöille sekä pitävät päivittäin torilla matkailuaiheisia tietoiskuja.
Tule messuille - aja uudella pyörällä kotiin!
Messuilla voi tutustua lähemmin tuliterään Derbi Mulhacén 659 -moottoripyörään, joka arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken paikan päällä sunnuntaina 3.2. Arvontaan osallistuminen ei vaadi messulipun ostoa, vaan kilpailuun voi osallistua myös MP-näyttelyn kotisivuilla www.mpmessut.fi.
Viralliset jatkobileet messulauantaina kaupungilla
Messupäivän kruunaa ilta motoristihenkisessä seurassa MP-jatkobileissä, jotka pidetään tällä kertaa KY Klubilla Helsingin keskustassa. Bilelipun, joka sisältää alkudrinkin ja kuljetuksen paikan päälle, voi ostaa messuilta 5 euron hintaan. Iltajuhlia isännöi MP 08 Moottoripyöränäyttelyn radioyhteistyökumppani Radio Rock.
Neljä päivää pärinää
Aikaisemmin kolmipäiväinen tapahtuma avaa tällä kertaa ovensa suurelle yleisölle jo torstaina 31.1.2008. Avajaispäivänä tapahtuma on avoinna klo 16-20.
MP 08 järjestetään nyt 39. kerran. Helmikuussa 2007 järjestetyssä MP 07 -näyttelyssä vieraili lähes 73 000 kaksipyöräisten ystävää. Tapahtuman järjestää Suomen Messut.
MP 08 MoottoripyöränäyttelyHelsingin Messukeskus 31.1.-3.2.2008

Avoinna:
to 31.1.klo 16-20
pe 1.2.klo 10-20
la 2.2. klo 9-18
su 3.2.klo 10-17
Paikka: Helsingin Messukeskus, Messuaukio 1, 00520, Helsinki
Sisäänpääsy: Pääsymaksu 13 ¤, opiskelijat, eläkeläiset ja lapset (7-15 v.) 9 ¤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti