tiistai 4. kesäkuuta 2013

Perjantaina on Prätkällä töihin -päivä

Suomen ensimmäinen valtakunnallinen Prätkällä Töihin –päivä on tulevana perjantaina 7.6. Päivän tarkoitus on aktivoida kaksipyöräharrastajia ja sellaisiksi haluavia sekä tuoda esiin moottoripyöräilyn hauskuus ja hyödyllisyys.

Ajamalla prätkällä töihin työmatkat tuntuvat mukavammilta, liikenne tulee sujuvammaksi ja aikaa säästyy.

Tapahtuman julkisina kasvoina toimii rumpali/tehtaanjohtaja Aku Syrjä.

- Ajan mieluiten moottoripyörällä, se on riemukasta touhua ja saa päivän mukavasti liikkeelle, Syrjä hehkuttaa.

Kaksipyöräisen selässä olet lähempänä luontoa ja pystyt nauttimaan kesästä aivan toisella tavalla kuin lasin ja pellin ympäröimänä. Ketterä kaksipyöräinen ei aiheuta ruuhkaa tai sivuuttaa ne. Vaikka työmatka olisi vähän pidempikin, se ei haittaa koska prätkän selässä aika kuluu kuin siivillä.

Päivä yhdistää moottoripyöräilijöitä, mopoilijoita ja kaksipyöräharrastuksesta kiinnostuneita

Moottoripyöräilijöille päivä on mainio tilaisuus levittää kaksipyöräharrastuksen sanomaa lähipiiriinsä. Ota vaikka tuttu kyytiin ja jaa moottoripyöräilyn ilo. Niille, joille pyöräily on enemmän viikonloppuharrastus Prätkällä Töihin –päivä on oivallinen tilaisuus kokea, miten moottoripyörä toimii työmatkoilla – säästät aikaa ja nautit enemmän.

Prätkällä Töihin –päivä tarjoaa mahdollisuuden tutustua kaksipyöräisiin tapahtuman järjestävien Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen moottoripyöräjaoston maahantuojien valtuuttamilla jälleenmyyjillä.

Prätkällä Töihin –päivän järjestää Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen moottoripyöräjaosto, jonka jäseniä ovat BMW Suomi Oy, Brandt Oy Ab, Forteco Finland Oy, Konekesko Oy, MP-Racing Oy, SGN Motors Oy, Sumeko Oy ja Suzuki International Europe GmbH Suomen sivuliike. Tempaus on osa Motokuume –konseptia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti