tiistai 27. toukokuuta 2014

Cafe Porkkala on uusi motoristikohtaamispaikka


Muutaman vuoden hiljaiseloa viettänyt idyllinen hirsikahvila Porkkalantien päässä on herännyt toiminitaan. Kirkkonummelainen pariskunta Sari ja Tommy Troberg ovat avanneet Pääsiäisenä Cafe Porkkalan. 

- Kahvila oli edellisten omistajien jälkeen käyttämättömänä viime vuoden ja etsimme sopivaa paikkaa kahvilalle, kertoo Tommy. 

- Meille tuli mieleen että näin hienon tien varrelle varmaan eksyy ajelijoita iltaisin ja viikonloppuisin, Tommy jatkaa. 

- Aukioloaikammekin ovat iltapainotteisia koska olemme päivätyössä muualla, hän lisää. 

Kahvilan terassille paistaa aurinko koko päivän ja luonnon äänet kuuluvat hienosti. Muuttolintuaurojakin näin muuttoaikana on nähty useita lentävän kahvilan yli. 

- Caffesta on 5 km Porkkalanniemen kääntöpaikalle ja tässä voi pysähtyä vaikka mennen tullen, kertoo Sari Troberg. 


- Meidän munkit ovat tuoreita ja paikalla paistetuja eikä hinnat päätä huimaa, Sari lisää. 

Mistä idea motoristikahvilaksi lähti? 

- Viime sunnuntaina piipahdin kavereiden kanssa ajelemassa Porkkalassa ja pysähdyimme tässä, kertoo motoristitapahtuman liikkeellepanija Teuvo Laitinen. 

- Istuimme tässä ja ideoimme Tommyn kanssa että mitäs jos ruvettaisiin pitämään tässä motoristitapaamisia viikottain, Teukka jatkaa. 

- Tiistai oli vapaana muilta mp -tapaamisilta ja sovimme että taapaaminen on täällä klo 18-20, Teuvo kertoo. 

Viime tiistai oli ensimmäinen tämäm kesän tapaaminen ja paikalla kävi jo yli 30 moottoripyörää. Cafe Porkkalan motoristikokoontuminen on joka tiistai klo 18-20 koko kesän. Muuten Cafe on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 12-20.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti