perjantai 7. kesäkuuta 2002

Bommitusperjantain tunnelmia

No niin, taas on kuukauden eka perjantai ja tunnelma Vauhtitiellä katossa! Kännykät pirisevät ja tekstiviestit viuhuvat moottorinpärinän seassa jotta "mitä-mitä-mitä! missä-mitkä-bombersit-ja-koska? häh?" ... "Johan ne reikäpäät on nähty!" on varsin kulunut lause, mutta silti veri vetää kartsalle!

Hirveästi on meillä jokaisella viisaita mielipiteitä tapahtuman vaarallisuudesta/vaarattomuudesta ja miten tapahtuma pitäisi järjestää tai olla järjestämättä... Oli miten oli, ilmassa on hyvä bensankatku ja adrenaliini valuu korvista!

Ei pääsymaksua, ei ennakkoilmoittautumista, eikä ole nuukaa ajaako tupperwarella, bussilla vaiko kustomilla, piikillä vai tuutilla. Ei ikä- eikä sukupuolirajoituksia, ei järjestysmiehiä...

Ikäviä puolia? Nakkikojut ja Bajamajat. Niitä ei ole. Mutta Mutterikahvila ja Kehä-Kessa löytyvät tämän illan reitiltä...

"Laita jo se potta päähän, nyt on kiire!"

Ohi. Sirkus on haihdutettu yleisöineen omille teilleen. Kännykästäkin akku loppunut. Kesäyössä kuuluu ainoastaan hyttysten ininää. Ja joku paikkaa rikkoutunutta rengasta.

Onkohan Kehä-Kessa vielä auki?

Nokia 7650

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti