torstai 17. lokakuuta 2002

Moottoripyörien pysäköinti Helsingissä helpottuu?

Helsingin kaupungin liikennesuunnitteluvirasto on ollut tyytyväinen kuluneena kesänä toteutettuun moottoripyörien pysäköintijärjestelyyn. Maksuttomat moottoripyörien pysäköintipaikat ovat vuonna 2002 olleet Mannerheimintiellä Ruotsalaisen teatterin luona, Vanhan Ylioppilastalon vieressä, Pohjois-Esplanadilta sekä Rautatieaseman edessä. Viraston edustaja Kari Tikkanen lupasi puhelimitse, että vähintään samat paikat tulevat olemaan käytössä myös ajokaudella 2003.

Lokakuun 29. päivä SMOTO pitää jälleen palaveria liikennesuunnitteluviraston kanssa. Myös pysäköinninvalvonnan edustaja tulee mukaan. Kokous on kutsuttu koolle kaupungin aloitteesta ja tarkoituksena onkin löytää edellä mainittujen paikkojen lisäksi uusia pysäköintimahdollisuuksia ensi kaudelle.

Asiahan liittyy viime keväänä ja kesänä kovasti poristuihin prätkien pysäköintiongelmiin pääkaupungissa, hommasta laadittiin jopa kansalaisadressi. Katso: Helsingin asukaspysäköintipaikat maksullisiksi myös mp:lle (20.11.2001) ja Nimien keräys pysäköinnin hankaloittamisen vastustamiseksi (6.2.2002). Kaupunki tuli harrastajia vastaan ja järjesti muutamia erityisiä mp-pysäköintipaikkoja.

Jos mielessäsi on mp-pysäköintiin sopivia paikkoja lähetä ne tiedoksi sähköpostitse Anne Pitkäselle osoitteeseen sihteeri@smoto.fi. Kaikenlaiset "eväät" kokousta varten ovat tervetulleita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti