perjantai 4. lokakuuta 2002

Trial kauden päätös sunnuntaina - Varmistaako Hindrén kahdeksannen mestaruutensa?

(Teksti ja kuva Markus Ström)Trialin SM-kauden päättävä viides osakilpailu ajetaan tulevana sunnuntaina Kirkkonummen Vuohimäellä. Mitalikamppailu on säilynyt mielenkiintoisena koko kauden ja mestaruus ratkeaakin vasta nyt ajettavassa päätöskilpailussa. Mikäli mitään erikoista ei tapahdu, niin Tapiolan Moottorimiesklubia edustava trialin tällä hetkellä vielä seitsenkertainen Suomen mestari Joachim Hindrén tulee varmistamaan kahdeksannen Suomen mestaruutensa.

Hindrén, lähtee hakemaan kahdeksatta trialin Suomen mestaruuttaan ensi sunnuntaina Kirkkonummen Vuohimäellä ajettavassa päätösosakilpailussa.
- Mikäli keskeytystä ei tule, niin mestaruus pitäisi sen jälkeen olla hallussa, Hindrén pohdiskeli.

Sunnuntain kisaan yleisöllä vapaa pääsy
Kirkkonummella tullaan näkemään myös Pohjois-Euroopan korkein kilpailuissa nähty, noin neljä metriä korkea pystysuora kallioseinämä, josta kilpailijat tulevat ajamaan ylös.
- Siinä kallioseinämässä ei pitäisi olla mitään suurempia ongelmia, mutta mikäli sääennustukset pitävät paikkaansa, niin loskalumi voi tulla vaikeuttamaan tietysti tilannetta, Hindrén puntaroi.

Hindrénin kilpailukausi päättyy nyt sunnuntaina ajettavaan kilpailuun, mutta miehen kalenteri on silti lähes täyteen varattu loppuvuoden osalta.
- Ajan moottoripyörällä akrobatiaesityksiä ympäri Suomen. Olen vieraillut myös Eestissä ja Saksassa esiintymässä. Esitysten aikana ajan neljä metriä korkean kuorma-auton katolle lähes pystysuoraa seinämää pitkin. Loppuvuoden kohokohta tulee ehdottomasti olemaan OFFROAD-Party -tapahtuma Helsingin Kaapelitehtaalla marraskuun puolessa välissä, jossa teen rohkeita moottoripyörätemppuja sisätiloissa, Hindrén kertoo.

Kamppailu SM-pisteistä alkaa Kirkkonummella sunnuntaina 6. päivä lokakuuta kello 10. Paikka sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Kirkkonummen keskustasta ja tapahtuma-alueelle on opasteet Hangontieltä. Kilpailuun on vapaa pääsy.

Hindrén, lähtee hakemaan kahdeksatta trialin Suomen mestaruuttaan ensi sunnuntaina Kirkkonummen Vuohimäellä ajettavassa päätösosakilpailussa.. Kuva 2002 (c) Markus Ström
Hindrén, lähtee hakemaan kahdeksatta trialin Suomen mestaruuttaan ensi sunnuntaina Kirkkonummen Vuohimäellä ajettavassa päätösosakilpailussa. Kuva 2002 (c) Markus Ström

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti