maanantai 15. maaliskuuta 2004

Naistiimi jälleen Päijänteen ympäriajoon


Espoolaisen endurokaksikon Taru Koskisen ja Charlotte Ljunglinin talvikausi huipentuu Päijänteen ympäriajoon 26.-28.3. Kolmen päivän urakka starttaa Vantaan Lavangon motocrossradalta perjantaina noin kello 17. Molemmat yötauot vietetään Lahdessa. Maaliin naiskuljettajia voi odotella Lavangossa sunnuntaina noin klo 15. Molemmat ajavat pienessä C-luokassa 125 kuutioisilla Husqvarnan kaksitahtisilla pyörillä.


Alkutalven harjoittelu- ja kilpailukausi on sujunut naisilta hyvin. Etelä-Suomen poikkeuksellisen syvät lumispoorit ovat mahdollistaneet monipuolisen talviharjoittelun. Taru on tahkonnut lähes kaikki alkutalven kilpailut ja sijoittunut parhaillaan luokassaan kolmanneksi, joten myös Päitsiltä voidaan odotella hyviä tuloksia.


Viikonlopun urakan jälkeen kaksikko keskittyy kesäharjoitteluun tavoitteenaan ensimmäinen Euroopan mestaruusosakilpailu Unkarissa toukokuun puolessa välissä.
Tämän vuoden Päitsille osallistuu kolmaskin nainen, Tarun ja Charlotten treenikaveri Tanja Malinen. Tanja edustaa Riihimäen Kahvakoplaa ja ajaa kuntoluokassa.


Lisätietoja: Taru Koskinen, puh. 045-6791252, taru.koskinen@iki.fi

Tiimi tavattavissa Päijänteen ympäriajon lähdössä Vantaan Lavangossa perjantaina 26.3 kello 15:00 alkaen.


Taru Koskinen (vas.) ja Charlotte Ljunglin suuntaavat päättäväisinä Päijänteen ympäriajoon. Naistiimin harjoitteluohjelmaan ovat kuuluneet myös vauhdikkaat harjoitukset. Taru Koskisen tyylinäyte jäältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti