sunnuntai 9. lokakuuta 2005

Suomen suurin Moottoripyöränäyttely tulee taas

(Tiedote)


MP 06 Helsingin Messukeskuksessa 3.-5.2.2006
Helsingin Messukeskus täyttyy motoristikansasta jälleen ensi helmikuussa. Järjestyksessään 37. Moottoripyöränäyttely, MP 06, tuo mukanaan uutuuksia kuten moottoripyörämatkailun ja rakennetut moottoripyörät. Tapahtumasta löytyy lisäksi tuttuun tapaan kaikki moottoripyöristä maastoajoneuvoihin, varaosiin ja ajovarusteisiin. Suomen Messut järjestää valtakunnan suurimman Moottoripyöränäyttelyn toistamiseen.

Näyttelyn myynti käynnistyi elokuun lopussa, ja odotetusti tapahtuma on otettu hyvin vastaan.
- Näyttelytilasta on jo nyt myyty reilusti yli puolet, joten jos mielii mukaan, kannattaa olla nopea, sanoo tapahtuman näyttelypäällikkö Nina Närhinen.

Muutoksia näyttelyalueelle
Näyttelyalueelle tehtävillä muutoksilla tehdään messukäynnistä entistä sujuvampi. Suuren kävijämassan kulun helpottamiseksi kortteleita selkeytetään ja käytävät pyritään pitämään mahdollisimman leveinä. Hallista 6 löytyvät pääasiassa valmistajat ja maahantuojat, ja Halli 3 keskittyy vähittäiskauppaan MP-kauppahallina.

Rakennettuja pyöriä ja vauhdikasta ohjelmaa
Hallissa 1 ovat rakennettujen pyörien alueet, Kopteri Chopper & Custom Jamboree sekä Bomber Hell, joissa kymmenet erikoiset taidonnäytteet kertovat omaa tarinaansa. Samasta hallista löytyy myös Näytösareena, jossa kävijää viihdyttävät vauhdikkaat muoti- ja ajonäytökset.

MP 05 avasi moottoripyöräkauden
Helmikuinen MP 05 järjestettiin yhdessä Muotimessujen kanssa. Tapahtumakokonaisuus sai liikkeelle yli 74 000 kävijää. Näytteilleasettajia oli mukana noin 170.
Lisää tietoa messuista sivulta www.mpmessut.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti