sunnuntai 5. helmikuuta 2006

MP06 veti jälleen uuden kävijäennätyksen - 67151 vierailijaa

(Teksti: Jukka Vehkaoja. Kuvat: Timo Muilu, Jukka Vehkaoja ja Janne Tervola)MP06 moottoripyörämessut avautuivat yleisölle perjantaina. Päivä oli suunnattu opiskelijoille ja yhden lipun hinnalla sisään pääsi 2 henkeä. Kahden vuoden takaiseen verrattuna perjantain kävijämäärä on noussut lähes 3500 kävijällä, kertoi näyttelyn tiedottaja Lumia Ankkuri.

Näyttely on ensimmäinen Suomen Messujen järjestämä. Aiemmin päävastuussa oli Moottoripyörien tuontikauppiaat ry. Tänä vuonna hallissa 6 olivat pelkästään moottoripyörät ja varusteet. Myynti oli siirretty erilliseen halliin 3. Samassa hallissa on myös erityinen kerhojen ja alan järjestöjen alue.

Halli 1 oli kokonaan uusi ohjelmahalli. Kaikki näytökset ja erilliset tapahtumat FMX Challenge -näytöksineen, rakenneltuja pyöriä unohtamatta, oli keskitetty sinne.

Lauantaina käytävät jälleen turvoksissa
Lauantaina jo aamusta alkaen jonot olivat lippuluukuilta ulos asti. Porukka värjötteli jonossa sitkeästi parikymppisestä pakkasesta huolimatta. Myös liikenne puuroutui Messukeskuksen lähistön kaduilla. Perjantain tuplatarjouksesta huolimatta lauantain kävijämäärä rikkoi jälleen ennätyksiä. Paikalle saapui 34608 henkeä ja iltapäivällä käytävillä oli jo vaikea liikkua. Sensijaan sekä perjantaina että sunnuntaina oli käytävillä pääosin reilusti tilaa.

Kaiken kaikkiaan tämä järjestyksessään 37. näyttely keräsi yhden kutsuvierasillan ja kolmen yleisöpäivän aikana ennätykselliset 67151 kävijää. Viime vuoden kävijämäärä ei ole vertailukelpoinen samanaikaisesti järjestettyjen Helsingin Muotimessujen vuoksi mutta vuoden 2004 näyttelyyn verrattuna kasvua on yli 15000 kävijän verran!

Ensi vuoden moottoripyöränäyttely pidetään jälleen helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna, 2.-4.2.2007 Helsingin Messukeskuksessa.

Lauantaina jono riitti pitkälle ulos.

Myös sisällä riitti tungosta.

Sensijaan perjantaina ja sunnuntaina olisi ollut enemmän tilaa...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti