keskiviikko 1. helmikuuta 2006

Suomen suurin moottoripyöränäyttely MP 06 avautuu perjantaina

(Tiedote)

Järjestyksessään 37. Moottoripyöränäyttely avaa ovensa perjantaina 3.2. suurempana ja monipuolisempana kuin koskaan aikaisemmin. Messutapahtuma tarjoaa kattavan läpileikkauksen moottoripyöräilyn maailmaan esitellen uusimmat moottoripyörät, mopot, skootterit ja maastoajoneuvot. Tarjolla on myös suuri valikoima ajovarusteita, varaosia ja tarvikkeita. Uusina tuoteryhminä mukana ovat moottoripyörämatkailu ja rakentelu.MP 06 Moottoripyöränäyttelystä löytyy vaihtoehtoja niin aktiiviharrastajalle kuin vasta-alkajalle.

- Paikalla ovat kaikki merkittävät maahantuojat, valmistajat ja jälleenmyyjät. Positiivinen ongelmamme on viime aikoina ollut, että näyttelytila on ollut jo monta kuukautta loppuunmyyty, kertoo näyttelyn päällikkö Håkan Löfgren.

Kävijät voivat tehdä ostoksia MP-kauppahallissa (Halli 3). Vähittäismyynnin keskittämisellä yhteen halliin on haluttu selkeyttää messualuetta ja helpottaa kävijöiden messukäyntiä. Messukeskuksen suurin halli 6 toimii pääasiassa maahantuojien ja valmistajien esittelyhallina ja yleisöohjelmat keskittyvät ohjelmahalliin (Halli 1).

FMX Challenge Warm Up - freestyle motocrossin huiput vauhdissa
Suomalaiset freestyle motocrossin huiput Jussi Seljas ja Janne Rautavuori pistävät parastaan MP-messujen aikana järjestettävissä FMX Challenge Warm Up -näytöksissä. Mukana ovat myös stunt-moottoripyöräilyn huiput Joni Tammela ja Tony Raita ja BMX-tähti Kimmo Haakana. Ensimmäistä kertaa MP-messuilla järjestettävä näytös tuo freestyle motocrossin ennennäkemättömän lähelle yleisöä sisätiloissa. Katsojien sykkeitä nostattavat supermanit, can-canit ja muut huikeat temput. Parhaimmillaan pelottomat kuskit lentävät lähellä messuhallin kattoa, yli kymmenen metrin korkeudessa. Näytöksiä voi seurata ohjelmahallissa (Halli 1) perjantaina klo 16 ja 18 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 12, 14 ja 16.

Rakennetut pyörät esittelevät harrastajien kädentaitoja
Rakennetut pyörät ovat uutta MP-messuilla, ja Kopteri Chopper & Custom Jamboree ja Bomber Hell -rakennettujen pyörien alueilta löytyy yli 40 taidonnäytettä. Mukana on mm. vuoden 2005 rakentelun MM-kisoissa Las Vegasissa sijan 6. saavuttanut Viridian, sekä rakennettu kolmipyöräinen trike. Rakennetut pyörät löytyvät MP-messujen ohjelmahallista.


Elämyksiä ja hyötytietoa
Runsas yleisöohjelma tarjoaa hyötytietoa ja elämyksiä paitsi aktiiviharrastajille, myös aloittelijoille. Kävijöiden kannattaa tutustua Suomen Motoristien tietoiskuihin, joissa käsitellään mm. muuttuneita mp-ajokortin käsittelykokeita, liikenneturvallisuutta ja moottoripyöräkoulutusta. Asiaohjelmaa täydentävät vauhdikkaat muotinäytökset sekä trial-guru Joa Hindrenin ja road racing -stara Mika Kallion haastattelut. Veteraanimoottoripyöräklubin Japsistarat -näyttely edustaa historian siipien havinaa, ja Vangittu vauhti -valokuvanäyttelyssä on ikuistettuna moottoripyöräurheilua 90-luvun alusta lähtien. Messujen juontajana toimii Marianne Harjula.

Lauantain messupäivää voi jatkaa virallisissa MP Night -messubileissä VR:n Konepajalla. Illan esiintyjinä ovat Remu & Hurriganes, Freud Marx Engels & Jung sekä Plan Bee show-ryhmä.

Aukioloajat 3.-5.2.2006: pe klo 10-20, la klo 9-18, klo 10-18.

Pääsylippujen hinnat: Aikuiset 12 €, lapset (7?15v.), eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet 8 €, sekä perhelippu (2 aikuista sekä perheen alle 16-vuotiaat lapset) 25 €. Liput ennakkoon Lippupalvelusta. Pe 3.2. klo 12-16 kaksi opiskelijaa yhden hinnalla (norm. 8 €), liput ovelta.

MP Night -messubileet VR:n Konepajalla 4.2.2006 klo 17-02. Liput ennakkoon 8 € MP-messuilta Hurriganesin osastolta ja kassoilta, ovelta 10 €.

ttp://www.mpmessut.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti