sunnuntai 5. helmikuuta 2006

Vuoden moottoripyöräkouluttajaksi Timo Anttila

(Tiedote)


Suomen Moottoripyöräkouluttajat ry SMOK palkitsi MP 2006 näyttelyssä Vuoden Moottoripyöräkouluttajan tittelillä Timo Anttilan (38). Timo toimii autokoulu-yrittäjänä ja aktiivisena moottoripyöräkouluttajana Porvoossa, jossa myös hänen autokoulunsa Porvoon Auto-opisto Oy sijaitsee.

Liikenneopettajaksi Timo valmistui 1990 ja ensimmäisen ison pyörän (Kawasaki Gpx 750) hän hankki 1991. Moottoripyöräilyä Timo harrastaa monipuolisesti endurosta rata-ajoon ja matkailuun. Mikään tyylisuunta customista kyykkypyörään ei ole hänelle vierasta. Tallissa on tällä hetkellä viisi erilaista moottoripyörää.

Vuodesta 1990 Timo on kouluttanut tulevia kevarikuskeja turvalliseen moottoripyöräilyyn. Vuosittain hänen opissaan käy yli 50 vasta-alkavaa motoristia. Timo Anttila on Smokin perustajajäseniä ja auktorisoiduksi kouluttajaksi hänet valittiin vuonna 2000 hyväksyttyjen kouluttajatestien jälkeen.

Vapaaehtoiseen motoristien jatkokoulutukseen ja kouluttajien koulutukseen Timo on perehtynyt Smokin riveissä ja toiminut muun muassa Motopassikouluttajien kouluttajana vuonna 2004 ja 2005. Timo on toiminut itäuusimaalaisen Cubic Club -moottoripyöräkerhon aktiivijäsenenä ja puheenjohtajana.

Omien taitojen ja kouluttajavalmiuksien lisääminen on ollut Timolle tärkeää. Hän on osallistunut säännöllisesti kouluttajakursseille ja -kokoontumisiin sekä toiminut kouluttajatestien vastaanottajana. Timo on vakuuttava ja etenkin nuoria innostava ammattitaitoinen kouluttaja. Ajokorttioppilaiden ja kouluttajien kouluttamisen lisäksi Timo on myös erikoistunut mopoilijoiden koulutukseen.

Lisätietoja: http://www.smokry.net/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti