maanantai 26. helmikuuta 2007

Women MX-Camp 2007 Joutsassa kesäkuussa


Perinteeksi muodostunut naisten motocross-leiri järjestetään tänä vuonna Joutsassa 9.-10. kesäkuuta JoSemoran crossiradalla. Leirille ovat lämpimästi tervetulleita kaikki motocrossista ja endurosta kiinnostuneet tytöt ja naiset iästä ja ajotaidoista riippumatta. Osallistujat jaetaan leirillä tason mukaan eri ryhmiin. Vaatimuksena leirille osallistumiseen on motocross- tai enduromoottoripyörä sekä ajovarusteet. Lisäksi jokainen pyörä tulee olla liikennevakuutettu. Leirin hinta on 50 euroa.

Leirin vastuullisena kouluttajana toimii motocrossin lajivalmentaja Tomi Konttinen.
Leirillä on ajo- ja tekniikkaharjoitteluja radalla molempina päivinä. Iltaohjelma on hotelli Joutsenlammella. Ajoharjoittelussa keskitytään perustekniikkaan kunkin ryhmän tason mukaan, osallistujien erityistoiveet huomioon ottaen. Jokaisessa ryhmässä on kaksi vetäjää, joten kaikilla on mahdollisuus yksilölliseen ohjaukseen. Iltaohjelmassa on luvassa jumppaa ja venyttelyä sekä ajotekniikan teoriaa sekä tietoa kilpailuihin valmistautumisesta.

Leiriläisillä on mahdollisuus yhteismajoitukseen 4-6 hengen huoneissa hotelli Joutsenlammella noin kilometrin päässä radasta. Majoitukseen sisältyy aamiainen ja sauna - hinta on 31,50 - 24,35 euroa hlö/vrk, riippuen henkilöiden määrästä samassa huoneessa. Hotellilla on mahdollisuus myös kahden hengen huoneisiin (34 euroa/hlö/vrk). Majoitustarjous koskee myös huoltojoukkoja. Ilmoittautujat voivat kerätä huoneisiin oman kaveriporukan, jos haluavat. Majoitus maksetaan erikseen paikan päällä.

Molempina päivinä on mahdollisuus ruokailuun radalla lounastauolla. Ruokailun hinta on noin 8 euroa, joka maksetaan paikan päällä.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro seuraavat tiedot: nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, omaatko ajokokemusta vähän  vai enemmän, haluatko majoituksen Joutsenlammelta. Ilmoita majoittujien nimet sekä haluatko ruokailla radalla.
Ilmoittaudu sähköpostilla 16.5 mennessä Eeva Tammiselle eeva . tamminen (at) kolumbus . fi, puh. 050-354 0603. Lisätietoja voi Eevan lisäksi kysyä Taru Koskiselta,taru . koskinen (at) iki . fi, puh. 045-650 1979. Ilmoittautumisen jälkeen saat leirikirjeen, jossa on tarkempi leirin aikataulu, tilinumero johon maksat osallistumismaksun ja opasteet paikan päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti