perjantai 24. elokuuta 2007

Sachsilta skoottereita


24.08.2007 (Tiedote)

Maailman vanhin toimiva moottoripyörävalmistaja Sachs kasvattaa tuotevalikoimaansa skoottereilla. Kevytmoottoripyörien ja mopojen rinnalle Sahcs on luonut skootterimalliston 50-kuutioisista moposkoottereista aina 400-kuutioisiin suuriin matkaskoottereihin asti.
Mallistosta löytyy sekä 2- että 4-tahtimoottorilla varustettuja malleja jokaiseen makuun: perusskootterista retromalliin ja urheilullisesta matkamalliin. Sachs:n kotimaassa Saksassa toistaiseksi suosituin malli on 50-kuutioinen Speedforce.
Syksyllä 2007 esitellään myös uusi kevytmoottoripyörä XTC ja kaudella 2008 esitellään myös isompia moottoripyöriä. Sachs-moottoripyörien, mopojen ja skoottereiden maahantuonti on siirtynyt Finnmotolle elokuusta alkaen ja uusien tuotteiden osalta ensimmäiset skootterit ovat jo varastossa. Syyskuun aikana varasto täydentyy vielä aivan uusilla moposkootterimalleilla sekä tutuilla tuotteilla kuten Madass-mopoilla.
Organisaation muutoksessa myös varaosajärjestelmä uusiutuu täysin, sekä jälleenmyyjä-verkostoa parannetaan samalla kattamaan huolto- ja varaosapalvelu kautta maan.
http://www.finnmoto.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti