tiistai 21. elokuuta 2007

Extreme-erikoiskoe Sipoon keskustassa


21.08.2007 (Tiedote)

Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna Sipoossa tehdään endurohistoriaa ajattamalla Suomen mestaruudesta taistelevat kilpailijat extreme-erikoiskokeelle Nikkilän ydinkeskustaan.

Kaksipäiväisen endurokarnevaalin tapahtumakeskuksena toimii Nikkilässä Sipoon Koulukeskuksen tilat ja lähialueet. Kilpailukeskuksessa on kilpailun ainoa huolto, lähtö- ja maalikoroke, suljettu varikko ja sunnuntaina ennen näkemätön extreme-erikoiskoe. Kilpailukeskuksen ympäristössä toimii useampi myyntipiste katsojia varten. Paikalta löytyy niin ikään näytteilleasettajia ja kuulutus.

Lauantaina kilpaa ajetaan kansallisella tasolla ja silloinkin nähtävää riittää ympäri Sipoota. Kilpailussa on myös luokat naisille, sivuvaunuille ja mönkijöille. Lauantaina reitti kierretään kertaalleen.

Sunnuntaina Sipoossa taistellaan enduron Suomen mestaruuspisteistä ja Veteraani-Cupin pisteistä. Kaikki kilpailijat kiertävät reitin kahteen kertaan ja extreme-erikoiskokeen kolmeen kertaan. Kansanedustaja Leena Harkimo jakaa voittajille palkinnot.

Extreme-erikoiskoetta on mahdollisuus seurata myös normaalia koreammasta VIP-aitiosta. Suuri VIP-rekka, lähes 100 neliömetrin teltta ja kattoterassi tarjoavat hulppeat näkymät suoraan tapahtumien keskipisteeseen. VIP-paketteihin kuuluu oman pysäköintialueen lisäksi maukkaat ruoat ja juomat. Lisätietoja VIP-paketeista löytyy osoitteesta www.simk.fi.

Kilpailut käynnistyvät kumpanakin kilpailupäivänä (1.-2.9.2007) kello 9 aamulla. Maaliintulo ajoittuu iltapäivän puolelle.

Sipoon Rauta Enduron erikoiskokeet: 

Bastukärr / Sipoon Sanomat 
Bastukärrin rata-alueella lähtö, n. 35 minuutin erikoiskoe, peltoa ja metsää, puolivälissä maantien alitus tunnelissa. Kahvila. Hyvät pysäköintimahdollisuudet. Kuulutus.

Linnanpelto / K.S Asennuspalvelu 
Peltopätkä, n. 15 minuuttia. Puffetti.

Ampumarata / OFFROADPro 
Metsää ja hiekka-aukeaa, n. 15 minuuttia. Hyvät pysäköintimahdollisuudet.

Extreme / Maanrakennus K-Å Wiik 
Aivan Sipoon Nikkilän ydinkeskustassa koulukeskuksen läheisyydessä. Erittäin haastava ja ennen näkemätön extreme-pätkä! Extreme ajetaan kolmeen kertaan. Hyvät katselualueet, näytteilleasettajia, ruokala ja myyntipisteitä. Kuulutus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti